PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu incorporarà 420 persones per reforçar la campanya d’estiu

14/mayo/2019
  • El Grup Bon Preu amplia la seva plantilla des de juny fins a setembre per cobrir les necessitats dels establiments i mantenir la qualitat del servei d’atenció al client
  • La Costa Brava i la Costa Daurada són les zones on més es reforçaran les contractacions

 

L’aposta per la contractació de persones als supermercats Bonpreu i Esclat és contínua. El Grup Bon Preu preveu una gran temporada d’estiu i, per això, incorporarà 420 persones a la seva plantilla per cobrir les necessitats dels seus establiments i les puntes de treball que es donen en aquest període, especialment als establiments de costa i zones turístiques.

 

El compromís del Grup Bon Preu és crear nous llocs de treball, donar estabilitat al territori, i especialment oferir oportunitats per als més joves. Els nous empleats treballaran en diferents torns intensius de matí, tarda o nit per tal que també puguin gaudir de l’estiu.  Estaran en els punts de venda realitzant tasques d’atenció al client, reposició, venda de productes frescos o a la línia de caixes. L’objectiu principal d’aquesta contractació és mantenir la qualitat del servei d'atenció al client. El tracte amb el client és un dels pilars del model comercial de Bon Preu i una de les característiques que els consumidors més aprecien dels establiments.

 

La campanya d’estiu durarà fins al mes de setembre. A banda d’aquesta contractació, Bon Preu requerirà noves incorporacions aquest any 2019 amb les obertures dels nous establiments previstos a Sant Boi de Llobregat, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Fruitós de Bages, Barcelona, Viladecavalls, Granollers, Manlleu, Platja d’Aro, Igualada, Tona i Rubí. Els candidats que vulguin inscriure-s’hi només han de visitar la pàgina web del grup i adjuntar el seu currículum a l’apartat Treballa amb nosaltres.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.