PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu incorporarà 500 persones per reforçar la campanya d’estiu

22/marzo/2024
  • Sota el lema “Aquest estiu et busquem a tu”, la campanya s’iniciarà al juny i finalitzarà al setembre
  • El Grup, que actualment compta amb una plantilla de més de 10.700 professionals, continua apostant per la creació de llocs de treball a tot el territori
  • Les contractacions es reforçaran, principalment, als establiments ubicats a la Costa Brava i a la Costa Daurada, a les comarques del Ripollès i la Cerdanya, i al municipi de Tremp
  • Com a referent en productes frescos i de proximitat, Bon Preu reforçarà les posicions de professionals especialitzats en frescos, com la peixateria, la carnisseria, la xarcuteria i formatgeria, i la fleca, així com el personal de caixa i reposició

Bon Preu té previst incorporar més de 500 professionals als seus establiments per reforçar la campanya d’estiu. Sota el lema “Aquest estiu et busquem a tu”, el Grup ha iniciat una campanya de contractació per tal de cobrir les necessitats dels seus establiments i garantir la qualitat del servei d’atenció al client durant el període estiuenc.

D’aquesta manera, el Grup, que actualment compta amb una plantilla de més de 10.700 professionals, reforça el seu compromís amb la creació de llocs de treball a tot el territori, oferint oportunitats per als més joves.

Concretament, les noves contractacions permetran cobrir l’increment de demanda que es produeix durant l’estiu en les principals destinacions turístiques de Catalunya. Així, les contractacions es reforçaran, principalment, als establiments ubicats a la Costa Brava i a la Costa Daurada, a les comarques del Ripollès i la Cerdanya, i al municipi de Tremp. 

Així mateix, com a referent en productes frescos i de proximitat, el Grup reforçarà les contractacions en posicions de professionals especialitzats en frescos, com la peixateria, la carnisseria, la xarcuteria i formatgeria, i la fleca; caixers i experts en reposició, entre d’altres.

L’aposta per iniciatives que facilitin la conciliació ha esdevingut un factor estratègic per a Bon Preu per tal d’atraure i mantenir el millor talent. D’aquesta manera, el Grup ofereix un bon ambient de treball amb diferents torns intensius de matí i tarda o fix de nit per tal que el personal pugui gaudir de l’estiu. Així mateix, els candidats no requereixen experiència prèvia, ja que el Grup apostarà per la formació i acompanyament al personal.

A més, Bon Preu també ofereix diferents beneficis al personal, com el 8% de descompte als establiments Bonpreu, Esclat i BonpreuEsclat supermercat online; el 2% de bonificació del total de cada factura a la targeta client amb BonpreuEsclat Energia; i l’App Beneficis Corporatius, amb més de 200 descomptes, serveis gratuïts i preus especials disponibles, així com també diferents incentius, entre d’altres.

La campanya d’estiu de Bon Preu s’iniciarà al juny i finalitzarà al setembre. Els candidats que vulguin inscriure-s’hi només han de visitar l’apartat “Campanya d’estiu” de la pàgina web del Grup “Treballa amb nosaltres”.

Sobre Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb les persones i el territori. Té com a missió ser eficient per generar riquesa per a la societat, les persones i l’empresa, amb criteris ètics i amb responsabilitat social envers el territori. I vol ser un referent en els productes i serveis que ofereix, adaptant-se a les necessitats dels seus conciutadans, de forma competitiva i rendible.

La seva activitat principal es desenvolupa en el mercat català, anhelant oferir la màxima qualitat en productes frescos i de proximitat i garantir  la competitivitat en preus.

Actualment, el Grup Bon Preu compta amb 136 supermercats Bonpreu; 57 supermercats Esclat i 14 minimercats. A través de BonpreuEsclat Online dona servei a més de 5 milions de persones amb servei a domicili i 26 centres de recollida. Disposa de  60 benzineres EsclatOil, 400 places de càrrega per a vehicles elèctrics, i amb BonpreuEsclat Energia abasteix d’electricitat tot el país.

Enguany, ha continuat impulsant la seva política de descarbonització i ha invertit més de 10M€ en la instal·lació de carregadors elèctrics per a vehicles i en plaques fotovoltaiques pel seu autoconsum.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.