PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu posarà a la venda mascaretes higièniques i reajusta els horaris comercials de Bonpreu i Esclat

18/mayo/2020
  • Bon Preu comercialitzarà packs de 5 mascaretes higièniques a 2,99€ a partir del 25 de maig.

  • Els packs estaran disponibles a les 187 botigues Bonpreu i Esclat i a bonpreuesclat.cat .

  • A partir d’avui, tots els establiments tornaran a obrir fins a les 21 hores, els diumenges reprendran l’activitat les botigues que ho feien abans de la COVID-19, i els minimercats recuperaran el seu horari habitual, de dilluns a diumenge, de 8 a 23 hores.

 

El Grup Bon Preu posarà a la venda packs de 5 mascaretes higièniques a 2,99€. Aquest producte es trobarà disponible a les 187 botigues Bonpreu i Esclat i a compraonline.bonpreuesclat.cat a partir del 25 de maig.

Bon Preu ja va posar a la venda a finals de març i en el context de la COVID-19, un lot per confeccionar dues mascaretes no sanitàries a 1€. A dia d’avui, se n’han venut més de 85.000. Els ingressos d’aquesta iniciativa promoguda per l’ANC van destinats a la recerca i el tractament de la COVID-19 als hospitals catalans.

Bon Preu informa, a més, que a partir d’avui, dilluns 18 maig es reajustaran els horaris de les seves botigues per tal de respondre les necessitats dels ciutadans i a l’evolució de la situació sanitària a Catalunya.

Així, les botigues obriran de 9 a 15 i de 16 a 21h, mantenint aquesta franja del migdia tancada per tasques de desinfecció i neteja a botiga, evitar el creuament de les persones que treballen en el torn de matí i de tarda i afavorir així, la seguretat del personal i dels clients/es.

Pel que fa als establiments que obrien en diumenge abans de l’episodi, tornaran a reprendre l’activitat a partir del 24 de maig amb l’horari habitual de matí.

Tots els minimercats del Grup obriran de 8 a 23 hores de dilluns a diumenge a partir del 18 de maig, excepte el d’Igualada que ho farà a partir del 25 de maig.

Els horaris de cada establiment estan disponibles i actualitzats a Bonpreuesclat.cat i a l’app BonpreuEsclat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.