PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bonpreu reparteix el 2n, el 3r i el 4t premi de la Grossa de Cap d’Any 2021

31/diciembre/2021
  • El segon premi està valorat en 65.000€ el bitllet i se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Granollers; el tercer premi està valorat en 30.000€ el bitllet i se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Gironella; i el quart premi està valorat en 10.000 euros el bitllet i se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Pallejà

En aquesta edició de la Grossa de Cap d’Any 2021, als establiments Bonpreu i Esclat s’han venut un total de 441.164 bitllets.

Al Bonpreu de Granollers s’han venut 15 bitllets del segon premi, valorat en 65.000€ el bitllet. Del tercer premi, valorat en 30.000 euros el bitllet, se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Gironella. Del quart premi, valorat en 10.000 euros el bitllet, se n’han venut 15 bitllets al Bonpreu de Pallejà.

A més, també s’han venut bitllets d’altres premis menors al Bonpreu de Sant Fruitós del Bages, al Bonpreu de Canet de Mar, al Bonpreu de Lloret de Mar i al Bonpreu de Montmeló.

En total, en l’edició d’enguany s’han repartit més d’un milió i mig d’euros entre els clients de Bonpreu.

Cal recordar que no és la primera ocasió en què un número guardonat a la rifa catalana havia estat venut en un Bonpreu o Esclat, ja que la Grossa de Nadal de 2019 es va vendre a l’Esclat de Terrassa i a la de 2013 es va vendre a l’Esclat de Lliçà d’Amunt la totalitat de la primera emissió de números premiats. A més, el 3r premi de la Grossa de Cap d’Any 2020 es va vendre a l’Esclat de Figueres i a l’Esclat de Tortosa.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.