PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Construcció d'un supermercat Bonpreu a l'Eixample de Barcelona

29/diciembre/2015

L'Ajuntament de Barcelona aprova el Pla de Millora (PMU) que permetrà la recuperació de l'interior d'una illa de l'Eixample i la construcció d'un supermercat Bonpreu.

L'Ajuntament de Barcelona, en la sessió plenària d'avui, ha aprovat el Pla de Millora Urbana per a l'ordenació de l'edificació en les finques dels carrers Comte d'Urgell, 29-33 i Comte Borrell, 82. Aquesta actuació permetrà, d'acord amb els veïns afectats, la recuperació de l'interior de l'illa per a ús ciutadà. Es construirà una zona verda de 992 m2 on s'hi podrà accedir des del carrer Comte Borrell i del carrer Urgell.

En el subsòl del pati interior també s'ha aprovat la construcció d'un supermercat Bonpreu amb un superfície de 1.500 m2. Es preveu que les obres es puguin iniciar durant el primer semestre de 2016 i tindran un període estimat d'execució de sis mesos. Aquest supermercat disposarà d'un aparcament amb capacitat per a 28 places per a cotxes i una vintena de places per a bicicletes.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.