PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu finalitza la primera fase d’obres del nou Esclat de Banyoles

17/noviembre/2021
  • L’actual Esclat s’ubica al C/Mata, 11, on fins ara hi havia el Bonpreu

  • Durant aquesta primera fase d’obres, el supermercat Bonpreu ha continuat donant servei als clients i no ha tancat en cap moment

El Grup Bon Preu ja ha finalitzat la primera fase de les obres del nou Esclat de Banyoles, al C/Mata 11 i que s’ubica al costat d’on fins ara hi havia un Bonpreu. Ara, s’obre al públic una part de 1.200 m2 del que serà el nou Esclat mentre es comença la segona fase de les obres. Així, l’any vinent s’inaugurarà el nou Esclat que tindrà 3.300 m2 de superfície comercial i que oferirà nous serveis com ara taulell de fleca, basar, parafarmàcia, centre de recollida de compres online i corner sushi, entre d’altres.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aquesta remodelació reforça la presència de Grup Bon Preu al Pla de l’Estany, on també compta amb un establiment Bonpreu al veïnat de la Draga, amb un Minimercat i amb una benzinera EsclatOil.

Durant aquesta primera fase, el Bonpreu ha continuat donant servei ininterrompudament als seus clients. De fet, l’objectiu de dividir les obres en fases és poder seguir oferint servei als clients/es del que fins ara era el Bonpreu i que han mostrat la seva confiança i paciència en tot moment.

 

 

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.