PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu ha inaugurat tres nous Esclat a Sabadell, Cervera i Manresa aquest mes de desembre

22/diciembre/2016
  • El Grup Bon Preu inverteix més de 21M€ en tres nous establiments de 19.629 m2 superfície comercial total i que han generat 227 nous llocs de treball.
  • El Grup ja compta amb 219 establiments i prop de 6000 empleats, el 76% dels quals són dones i més del 50% supera els 35 anys.

Des d’aquest mes Sabadell, Manresa i Cervera disposen de tres nous Esclat amb una superfície comercial total de 20.000 m2, 227 nous llocs de treball i 285 places de pàrquing. Aquests tres establiments han suposat una inversió superior als 21 M€.

El nou establiment de Cervera ha suposat una inversió de 4M€ i substitueix un establiment ja existent guanyant superfície i confortabilitat, l’Esclat Manresa ha pogut ser realitat gràcies a una aportació de 9,7M€ i el cas del de Sabadell ha fet possible l’adaptació d’una obra catalogada, l’antiga fàbrica tèxtil Llagostera-Sempere, conservant-ne l’estructura i la xemeneia exterior amb una inversió de 7,7M€.

En els tres nous establiments s’han invertit més de 21 milions d’euros per obrir al públic els tres supermercats, amb un total de 19.629 metres quadrats edificats. Tots tres seguiran l’horari de dilluns a dissabte de 09:00h a 21:30h, i compten amb caixes normals i automàtiques. El grup arriba així als 219 equipaments, entre supermercats, hipermercats, benzineres, minimercats i punts de recollida de comandes.

Sabadell, la conservació del patrimoni industrial.
L’Esclat de Sabadell s’ubica a la Fàbrica Llagostera-Sempere —de gran valor patrimonial situat al barri d’Hostafrancs de la ciutat vallesana— conservant-ne l’estructura i la xemeneia. Per primera vegada a Sabadell s’aconsegueix mantenir un espai arquitectònic de valor patrimonial que només estava protegit parcialment pel Pla Especial de Patrimoni.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.