PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

angle-left Atrás

El Grup Bon Preu obre un nou Bonpreu a Barcelona

El Grup Bon Preu obre un nou Bonpreu a Barcelona

15/septiembre/2015

El Grup Bon Preu obre un establiment a Barcelona, concretament un Bonpreu al carrer Sant Antoni Maria Claret 75 (entre Sardenya i carrer de la Marina), just a la cruïlla dels barris de la Sagrada Família, el Baix Guinardó i el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova. Amb aquest nou establiment el Grup té a Barcelona 32 supermercats Bonpreu i 1 Esclat.
El nou Bonpreu compta amb totes les seccions de frescos: fruiteria, xarcuteria-formatgeria, carnisseria, peixateria i fleca. A part, d'un gran assortiment de productes secs amb més de 8.000 referències de les principals marques. El seu horari d'atenció al públic és de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.00 hores.
Aquest establiment disposa 1.150 m² de superfície de venda. Ha suposat una inversió de 4'4 milions d’euros i dóna feina directa a 26 persones.

Criteri de proximitat
L’empresa aposta per un model d'establiment amb un ampli ventall de productes i marques de referència a uns preus altament competitius, en què es posa una especial atenció als productes frescos de qualitat i proximitat, i s’ofereix un servei d’atenció al client molt acurat.
Pel que fa als productes frescos, es prioritzen productors de proximitat que garanteixin qualitat. Aquest és un criteri compartit amb els consumidors que, cada vegada més, volen trobar a les botigues productes artesans de proximitat per la seva qualitat i pel seu compromís amb els productors locals. Aquesta actitud, per part del Grup, també reafirma el seu compromís amb el desenvolupament del territori tot fomentant el consum local i, per tant, l’economia més propera. Sis de cada 10 euros venuts als establiments del Grup Bon Preu han estat comprats a empreses catalanes.

Empresa familiar
El Grup Bon Preu és una empresa familiar catalana del sector de l’alimentació que va néixer a Manlleu (Barcelona) fa més de 40 anys. La família Font i Fabregó ja tenia parada a places i mercats a principis del segle XX. El 1974 va obrir el primer establiment Bonpreu a Manlleu i, el 1988 a Vilafranca del Penedès, el primer Esclat que també va ser el primer hipermercat a tot Catalunya.
El Grup Bon Preu, propietari de les ensenyes Bonpreu, Esclat i EsclatOil, va obtenir de vendes netes (sense IVA) el 2014 més de 888 M€, un 8'4% més que l'exercici anterior. Té la previsió d'arribar als 1.000 M € de facturació aquest 2015. Actualment disposa de 119 supermercats, 44 hipermercats, 36 benzineres i 5 minimercats. L’empresa atribueix aquests bons resultats “a la satisfacció que els nostres models d’establiment, Bonpreu i Esclat, generen en el consumidor i a l’alta competitivitat en els preus”.

Más entradas de blog

El Grup Bon Preu obre un nou hipermercat Esclat

Situat a Terrassa (Vallès Occidental) té 4.500 m² de sala de vendes, 320 places d’aparcament i...

Bon Preu augmenta l'oferta de productes sense gluten a més de 700 referències

Bon Preu facilita a les persones al·lèrgiques o amb intolerància al gluten mantenir una dieta...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.