PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

El Grup Bon Preu pren mesures preventives contra el SARS-CoV-2 i reconeix als seus treballadors amb una prima

18/marzo/2020
  • Es modifiquen els horaris comercials per tal de realitzar tasques de manteniment i desinfecció a les botigues.
  • A tots els treballadors i treballadores amb contracte a 40h se’ls compensarà amb una prima de 200€; a la resta de contractes s’aplicarà la part proporcional.
  • El Grup està contractant personal per atendre l’augment de feina als seus establiments.
  • Ha posat en marxa una campanya de l’arrodoniment solidari amb l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa per recaptar diners per a la recerca contra el SARS-CoV-2.


Masies de Voltregà, 18 de març de 2020. El Grup Bon Preu ha posat en marxa una sèrie de mesures preventives per tal d’assegurar la salut i seguretat dels seus treballadors/es i de tots aquells clients/es que comprin aquests dies als seus establiments.

Es tracta de mesures d’higiene i seguretat que poden consultar-se a la pàgina web: https://www.bonpreuesclat.cat/ca/mesures-de-seguretat-covid19

Una de les iniciatives més destacades és la reducció de l’horari comercial de 9h a 20h. A més es tancarà 1 hora entre les 15h i les 16h per efectuar feines de neteja i desinfecció de les botigues, i per evitar que els torns de treball coincideixin.

Al mateix temps, i conscients de l’esforç, el compromís i responsabilitat que els equips interns estan mostrant aquests dies, la direcció del Grup ha consensuat conjuntament amb els sindicats, una prima de 200€ pels contractes de 40h/setmanals (i proporcional per a la resta de la plantilla) que s’ingressarà a les nòmines de març dels 7.800 treballadors i treballadores.

Tanmateix, el Grup està contractant personal de reforç per tal d’atendre l’augment de feina que aquesta situació està generant.

A més d’aquestes iniciatives, al llarg d’aquesta setmana es posarà en marxa una campanya juntament amb IrsiCaixa de captació de fons per a la recerca contra el SARS-CoV-2. D’aquesta manera, tots aquells clients que paguin la seva compra amb targeta bancària tindran la possibilitat d’arrodonir l’import final i fer una donació per aquesta causa.


Els diners captats aniran destinats a un projecte, iniciat a principis de febrer, per desenvolupar vacunes, anticossos i fàrmacs contra la pandèmia de SARS-CoV-2 i altres noves amenaces de coronavirus.

Per a més informació sobre la donació: https://bonpreu.worldcoo.com/ca/bdb6ef1e-10dc-47ae-a2d4-c7178bd0d7da/donate/

Más entradas de blog

BonpreuEsclat ja envia a casa la compraonline a Mollet del Vallès, Parets del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda

Ja està disponible el servei d’entrega a domicili del supermercat online BonpreuEsclat a...

El Grup Bon Preu incrementa exponencialment les mesures de salut i seguretat per als seus treballadors/es i clients/es arrel del COVID-19

Introdueix un servei telefònic d’assessorament i informació sanitària per als seus...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.