PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 20.619 € a La Fundació Kālida

11/marzo/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 117.520 donacions.
  • L’import va destinat al seu programa de suport psicosocial integral, gratuït i obert a totes les persones amb càncer, els seus familiars i  cuidadors.
  • Des de febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 25 associacions i ha recaptat més d’1,5 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.
     

Aquest passat mes de febrer, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 117.520 donacions que han fet possible recaptar 20.619 € per a La Fundació Kālida, a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà al seu programa de suport psicosocial integral, gratuït i obert a totes les persones amb càncer, els seus familiars i  cuidadors. 

El  suport  està  dissenyat  i  implementat  per  un  equip  de  professionals  assistencials  (psicooncòlogues,  infermeres  especialistes  en  suport  oncològic,  treballadores  socials, nutricionistes, fisioterapeutes...) que compten amb la col·laboració permanent de persones voluntàries.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de març les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a la Fundació Ared, entitat que facilita l’accés a la inserció social i laboral de persones en situació d’especial vulnerabilitat, majoritàriament dones, que es troben excloses del sistema social, cultural, polític i econòmic. Situació que s’ha vist agreujada per la crisi sociosanitària de la Covid-19 i que ha potenciat encara més l’escletxa de la desigualtat.
 

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’154 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC i IrsiCaixa entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.