PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 47.492€ a Educo

13/octubre/2022
  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de setembre i s’han realitzat 272.989 donacions en total. 
  • L’import va destinat a Educo, una ONG que treballa per garantir un àpat complet i saludable diari als infants en situació de risc de pobresa i exclusió social als menjadors escolars dels centres educatius de totes les comunitats autònomes d’Espanya.  
  • Aquest mes d’octubre les donacions aniran destinades a la Fundació del convent de Santa Clara, concretament a la iniciativa Plataforma dels Aliments, que vetlla per proporcionar a persones i famílies aliments que els permetin cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, garantint-los una dieta equilibrada.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El mes de setembre els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 272.989 donacions que han fet possible aconseguir 47.492€ per a l’ONG Educo a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import aconseguit es destinarà a Educo, una ONG centrada en els drets de la infància que treballa a 14 països de forma directa i en molts altres a través d’Aliances. Amb seu a Barcelona, treballa per garantir un àpat complet i saludable diari als infants en situació de risc de pobresa i exclusió social als menjadors escolars dels centres educatius de totes les comunitats autònomes d’Espanya.

Els beneficiaris seran 110 nens i nenes en risc de pobresa i exclusió social, que rebran una beca menjador el curs 2022-2023.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest octubre les donacions aniran destinades a la Fundació del convent de Santa Clara, concretament a la iniciativa Plataforma dels Aliments, que vetlla per proporcionar a persones i famílies aliments que els permetin cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, garantint-los una dieta equilibrada.

Els beneficiaris seran les 10.600 persones que s’atenen en el marc d’aquest programa.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 670 projectes, gràcies a les més de cinquanta milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.