PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 52.499€ a Ulls del món

13/septiembre/2022
  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes d’agost i s’han realitzat 299.471 donacions en total. 
  • L’import va destinat a Ulls del món, una fundació que combat la ceguesa evitable en alguns dels territoris més vulnerables del món per contribuir, al mateix temps, a la lluita contra la pobresa i l’exclusió. 
  • Aquest mes de setembre les donacions aniran destinades a Educo, una ONG  que treballa per garantir un àpat complet i saludable diari als infants en situació de risc de pobresa i exclusió social als menjadors escolars dels centres educatius de totes les comunitats autònomes d’Espanya.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

 

El mes d’agost els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 299.471 donacions que han fet possible aconseguir 52.499€ per la Fundació Ulls del món a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import aconseguit es destinarà a Ulls del món,  per atendre la salut visual de la població de la regió de Mopti, Mali, on les persones perden la visió per causes prevenibles o curables. L’objectiu de la Fundació és fer accessible la salut ocular a tota la població, especialment els col·lectius més vulnerables, evitar que hi hagi persones innecessàriament cegues pel fet de ser pobres i facilitar que tothom tingui la possibilitat de desenvolupar el seu potencial humà.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest setembre les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a Educo, una ONG  que treballa per garantir un àpat complet i saludable diari als infants en situació de risc de pobresa i exclusió social als menjadors escolars dels centres educatius de totes les comunitats autònomes d’Espanya.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 670 projectes, gràcies a les més de cinquanta milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Sobre la Fundació Ulls del món

La Fundació Ulls del món és una entitat sense ànim de lucre que contribueix a millorar la salut ocular de les persones sense recursos econòmics de països amb un índex de desenvolupament mig o baix. L’objectiu és que puguin rebre atenció oftalmològica de qualitat per part del serveis locals de salut de cada territori i disminuir la incidència de les patologies oculars. Així mateix, Ulls del món sensibilitza l’opinió pública del nostre entorn respecte a les deficiències en la sanitat bàsica en aquelles zones.

Al llarg dels més de 20 anys de trajectòria, l’organització ha revisat la visió a pràcticament un milió de persones i operat més de 37.000. A més, més de 13.000 professionals locals han estat formats amb el suport d’Ulls del món. Només l’any 2021 i gràcies a la Fundació es van poder atendre 131.000 persones a qui unes ulleres, un tractament o una intervenció quirúrgica van retornar l’autonomia, la capacitat d’estudiar, de treballar, d’atendre la família. Més informació: https://www.ullsdelmon.org/

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.