PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 57.054€ a FUNDISOC (Fundació per a la integració social)

10/agosto/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 258 donacions.
     
  • L’import va destinat a FUNDISOC (Fundació per a la integració Social) qui han creat un projecte que dona resposta a les necessitats de socialització, convivència i educació en el temps lliure i en les vacances dels menors en situació de pobresa, alhora que també és un recurs de reforç alimentari infantil.
     
  • Des de febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 26 associacions i ha recaptat més d’1,6 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

Aquest passat mes juliol, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 329.258 donacions que han fet possible recaptar 57.054€ per a FUNDISOC (Fundació per a la integració Social), a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a FUNDISOC  (Fundació per a la integració Social) qui han creat el projecte “Un estiu de tots”, que dona resposta a les necessitats de socialització, convivència i educació en el temps lliure i en les vacances dels menors en situació de pobresa, alhora que també és un recurs de reforç alimentari infantil.

L’import recaptat afavorirà 540 infants en situació de vulnerabilitat que tindran l'oportunitat de viure un estiu d’oci de qualitat i amb oportunitats educatives.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes d’agost les  donacions a través l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a La Fundació Formació i Treball (FiT), una entitat dedicada a la formació i inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, així com el lliurament de productes de primera necessitat per a famílies amb escassos recursos econòmics.

Els beneficiaris seran 30 joves tutelats o extutelats de les àrees de Barcelona i Tarragona

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1,73 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 550 projectes, gràcies a les més de vint-i-nou milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.