PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 61.454€ a la Fundació Althaia

08/septiembre/2023

El mes d’agost els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 347.644 donacions que han fet possible aconseguir 61.454€ per a la Fundació Althaia a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

La Fundació Althaia compta amb un projecte que vetlla per la millora en l’atenció d’infants prematurs. Aquest projecte té per objectiu la col·laboració en la remodelació de l’àrea de neonatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, afavorir el contacte pell amb pell, així com l’alletament matern a la demanda, i la creació d’espais d’intimitat i privacitat per a les famílies i preparar-les per l’alta.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest setembre les donacions aniran destinades a la Fundació Vicki Bernadet, que treballa des de 1997, en l'atenció integral, prevenció, formació i sensibilització dels abusos sexuals infantils, oferint ajuda a les persones afectades per aquest problema i a les seves famílies i fomenta la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Els beneficiaris seran infants i joves amb risc d’exclusió social víctimes d’abús sexual infantil.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 17 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 700 projectes gràcies a les més de seixanta milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.