PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 63.000€ a la Fundació Catalana Síndrome de Down

05/agosto/2019

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Durant el mes juliol els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 378.604 donacions que han fet possible recaptar 63.014,11€ per a la Fundació Catalana Síndrome de Down. Aquest import es destinarà a la millora de les condicions socials, educatives i psicològiques en el procés d’inclusió escolar i social en el període d’escolarització infantil, primària i secundària per als infants amb la Síndrome de Down.

El Servei de Seguiment en l’Etapa Escolar (SSEE) de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) dona suport i acompanya a tots els agents que intervenen en el procés d’inclusió escolar i social dels infants i adolescents, entre els 4 i els 18 anys, amb la síndrome de Down o en altres situacions de discapacitat intel·lectual, de desenvolupament o de vulnerabilitat. Permet oferir un espai complementari al marc escolar ordinari per afavorir el desenvolupament personal dels infants i adolescents i la seva inclusió social. Faciliten el marc idoni per al reconeixement de les capacitats i l’acceptació de la discapacitat, fet que possibilita la construcció de la pròpia identitat.

Aquest mes d’agost les donacions van destinades a la Fundació Impulsa, per promoure l’accessibilitat a una formació professional i de qualitat a alumnes amb dificultats socioeconòmiques de la Catalunya Central (Osona, Garrotxa i Berguedà), acompanyant-los en una formació humanista i transversal complementària a la formació acadèmica.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari s’ha col·laborat amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic) i Save the Children.

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients reben un codi de donació que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

 

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.