PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 66.192€ a Arrels Fundació

27/enero/2022
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 371.462 donacions.
  • L’import va destinat a Arrels Fundació, una fundació que ofereix orientació, serveis d’allotjament, alimentació i atenció social i sanitària
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 10 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El passat mes de desembre els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 371.462 donacions que han fet possible aconseguir 66.192€ per a Arrels Fundació a través de l’arrodoniment solidari de Worldcoo.

L’import aconseguit es destinarà a Arrels Fundació, una fundació que ofereix orientació, serveis d’allotjament, alimentació i atenció social i sanitària a persones que viuen al carrer a la ciutat de Barcelona. En concret, els diners recaptats es destinaran al Projecte Pis Zero, un recurs que ofereix una alternativa al carrer perquè les persones sense llar puguin tenir un espai on dormir i descansar, sense estar exposades al risc que suposa dormir al ras.

Els beneficiaris són persones derivades des de l’Equip de Carrer o del Centre Obert de l’entitat. Durant l’any 2020 es van allotjar al Pis Zero 25 homes i 3 dones.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de gener les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a Plataforma per la Llengua, concretament a un projecte que vetlla per la normalització del català en tots els continguts audiovisuals disponibles (pel·lícules, sèries i documentals).

Els beneficiaris seran els 10 milions de catalanoparlants que són usuaris potencials dels continguts audiovisuals en català i que ho demanen molt majoritàriament, així com també els infants i joves, en particular, que podran tenir referents en català.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

L’any 2021, els clients de Bonpreu i Esclat han fet més de 3 milions de donacions a través de l’arrodoniment solidari i s’han aconseguit 566.436,82€, que s’han destinat a diferents entitats i fundacions.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 10 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

 

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poder oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 600 projectes, gràcies a les més de trenta-vuit milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.