PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

EsclatOil ja disposa d’una xarxa de 50 benzineres

17/septiembre/2019
  • Aquest setembre el Grup Bon Preu ha obert una nova benzinera a Tàrrega, que ha suposat arribar a les 50 estacions d’autoservei
  • EsclatOil ofereix combustibles de qualitat a preus molt competitius

 

Bonpreu i Esclat ja sumen 50 benzineres EsclatOil a tot el territori català. Amb l’obertura recent de la benzinera EsclatOil de Tàrrega, el Grup se segueix posicionant com un dels operadors de combustible referents de Catalunya. Les benzineres EsclatOil són estacions d’autoservei de 24 hores on el client pot trobar carburant d’alta qualitat amb els preus més competitius del mercat, gràcies a una gestió molt eficient del model de negoci.

La xarxa de benzineres de la companyia continua creixent posant a disposició dels clients combustible a uns preus entre 15 i 20 cèntims/litre més barats que els principals operadors, essent referència de preu i servei allà on s’ha implantant. A més, amb la targeta client de Bonpreu i Esclat es gaudeix d’un descompte de 4 cèntims per cada litre de carburant.

Les benzineres EsclatOil estan dotades de la tecnologia més innovadora i de sistemes de seguretat que garanteixen la màxima eficiència del servei. Cada benzinera disposa d’un sistema de microfiltratge que permet eliminar les impureses dels carburants i, així, dispensar un producte de més qualitat que manté el vehicle en millors condicions. A més, inclou un additiu als carburants que n’evita l’oxidació i garanteix una millor conservació dels vehicles.

Entre l’oferta de carburants d’EsclatOil hi ha disponible el Dièsel Plus+, un dièsel additivat que ofereix majors prestacions als vehicles; millora la combustió, aporta més potència al motor, facilita l’arrencada en fred, alhora que redueix les emissions i el soroll del motor del vehicle.

 

En diverses benzineres EsclatOil també es pot trobar el servei d’Adblue, un additiu que convé afegir al carburant dièsel de camions, furgonetes i cotxes d’alta gamma per tal del reduir-ne les emissions.

EsclatOil va instal·lar la primera benzinera automàtica l’any 1995 a Osona i des de llavors ha contribuït decisivament dintre de l’Estat Espanyol a que hi hagi una major presència de benzineres automàtiques a Catalunya. Segons l’informe de la CNMC aquest fet fa que el preu general baixi entre un 0,21% i un 0,5%. Per altra banda, segons l’estudi de l’OCU de 2018 un client es pot estalviar de mitjana d’entre 237 i 330€ a l’any. L’estimació del Grup ascendeix a més de 250M€ l’estalvi que poden haver realitzat els clients d’EsclatOil en els darrers 10 anys.     

Bonpreu i Esclat han apostat des dels seus orígens per una gestió mediambiental sostenible. Per això, totes les benzineres EsclatOil compten amb diferents sistemes de respecte del medi ambient com són els tancs de doble paret, la recollida de vapors o els separadors d’hidrocarburs.

El Grup Bon Preu no només dona valor a la qualitat del seu producte, sinó que també ofereix facilitats als seus clients. EsclatOil permet als seus consumidors fer pagaments a crèdit i, així, liquidar l’import total del carburant de forma quinzenal o mensual.

Posar benzina i fer la compra

Totes les benzineres EsclatOil disposen d’un supermercat Bonpreu o Esclat al costat. Així mateix, una part de les benzineres compten amb un minimercat en horari de 8 a 23 hores els 365 dies de l’any. El minimercat disposa d’un assortiment bàsic de productes de totes les seccions: alimentació (fleca, fruitera, xarcuteria, congelat, plats preparats, etc.), diaris i revistes, drogueria, articles per al vehicle, etc.

Servei a domicili de gasoil B de calefacció

EsclatOil també ofereix el servei a domicili de gasoil B de calefacció per a ús domèstic amb una àmplia xarxa de distribució a Catalunya. Els clients tenen la possibilitat de fraccionar el pagament de la seva comanda de gasoil de calefacció, de 3 a 6 mesos.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.