PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

La Fundació de Recerca Clínic de Barcelona rep 42.266€ gràcies a les aportacions dels clients de Bonpreu i Esclat

10/enero/2024
  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de desembre i s’han realitzat 293.904 donacions en total.
  • L’import va destinat a la Fundació de Recerca Clínic de Barcelona (Hospital Clínic Barcelona – IDIBAPS), concretament a un projecte que busca trobar respostes a l’origen de l’endometriosi i nous tractaments per fer-hi front.
  • Aquest mes de gener les donacions aniran destinades a la Fundació Pasqual Maragall, concretament als programes grupals de formació i suport a familiars que conviuen amb la malaltia d’Alzheimer i exerceixen el rol de cuidador, amb l’objectiu de millorar la qualitat de les cures i incrementar tant el propi benestar com el de la persona que cuiden.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 18 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3,2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El mes de desembre els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 293.904 donacions que han fet possible aconseguir 42.266€ d’import net per a la Fundació de Recerca Clínic de Barcelona (Hospital Clínic Barcelona – IDIBAPS), a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import va destinat, concretament, a un projecte que busca trobar respostes a l’origen de l’endometriosi i nous tractaments per fer-hi front.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de gener les donacions aniran destinades a la Fundació Pasqual Maragall, concretament als programes grupals de formació i suport a familiars que conviuen amb l’Alzheimer i exerceixen el rol de cuidador. Aquests programes tenen per objectiu oferir a les persones cuidadores la informació i les eines necessàries per gestionar el dia a dia d’una persona amb la malaltia i per incrementar tant el propi benestar com el de la persona que cuiden.

 

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 18 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3,2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Amics de la Bressola, Oxfam Intermón, Street Child, Vall d’Hebron Institut de Recerca, Projecte Home Catalunya, Fundació Pau Costa, Fundació Enllaç, Fundació Althaia, Fundació Vicki Bernadet, Fundació Roure i IDIBELL, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 750 projectes gràcies a les més de seixanta cinc milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.