PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

La Fundació Roure rep 35.002 € gràcies a les aportacions dels clients de Bonpreu i Esclat

09/noviembre/2023
  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes d’octubre i s’han realitzat 254.921 donacions en total.
  • L’import va destinat a la Fundació Roure, una entitat arrelada a Ciutat Vella que atén les necessitats bàsiques de la gent gran i famílies, proporcionant eines per a l’autonomia personal.
  • Aquest mes de novembre les donacions aniran destinades a IDIBELL (Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge), una institució que centrada en la recerca del càncer, les neurociències, la medicina translacional i la medicina regenerativa.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 17 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El mes d’octubre els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 254.921 donacions que han fet possible aconseguir 35.002€ d’import net per a la Fundació Roure a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

La Fundació Roure és una entitat arrelada a Ciutat Vella que atén les necessitats bàsiques de la gent gran i famílies, proporcionant eines per a l’autonomia personal. L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest novembre les donacions aniran destinades a IDIBELL, una institució centrada en la recerca del càncer, les neurociències, la medicina translacional i la medicina regenerativa, concretament a un projecte que treballa per millorar el pronòstic de la diabetis a través de la investigació.

Els beneficiaris seran pacients diabètics tipus 1 i pacients diabètics tipus 2 dependents de la insulina, sobretot aquells que tenen més dificultats per mantenir nivells de glucosa en sang.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 17 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 700 projectes gràcies a les més de seixanta milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.