PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Nou supermercat Bonpreu a l’antic cinema Urgell de Barcelona

29/noviembre/2019
  • L’establiment té una superfície de vendes de 441 m² i 22 places d’aparcament
  • Amb l’obertura del supermercat s’han creat 47 nous llocs de treball al barri de Sant Antoni

 

Bon Preu ha obert un nou supermercat Bonpreu al barri de Sant Antoni de Barcelona, situat al carrer Comte d’Urgell, 31-33, on hi havia l’antic cinema Urgell. El nou establiment té una superfície de vendes de 1 .441 m ² i 22 places d’aparcament .

Bon Preu ha fet una inversió de 4,6 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. Amb les obres també s’ha rehabilitat el pati interior d’illa on s’ha creat una plaça urbanitzada amb zona d’esbarjo infantil. La façana de l’edifici també ha mantingut criteris de l’antiga construcció i a l’interior de l’establiment es pot trobar decoració puntual de l’antic cinema.

L’equip de treballadors està format per 47 persones, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació al territori.

Amb aquesta obertura la cadena segueix reforçant la seva presència a la ciutat de Barcelona, on ja disposa de 32 supermercats Bonpreu i 1 supermercat Esclat.  

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, per una excel·lent atenció al client, els preus molt competitius i per un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat del carrer Urgell de Barcelona s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2  a l’atmosfera.

 

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.