PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Nou supermercat Bonpreu a Ulldecona

27/junio/2018
  • L’establiment té una superfície de vendes de més de 1.200 m² i 87 places d’aparcament
  • S’han creat 25 llocs de treball a la localitat
  • El supermercat comptarà amb una benzinera EsclatOil que estarà operativa a finals d’agost

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Bonpreu a Ulldecona situat al carrer Major, 212. El nou establiment té una superfície de ventes de més de 1.200 m² i 87 places d’aparcament. També comptarà amb una benzinera EsclatOil que estarà operativa a finals d’agost de 2018.

Bon Preu ha fet una inversió de 4,9 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. La fase d’obres ha tingut una duració de 6 mesos. Amb l’obertura s’han generat 25 nous llocs de treball a la localitat, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació.

L’establiment consta de totes les seccions habituals, on destaquen les de producte fresc. Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència al Montsià, ampliant el servei que ja està oferint als Bonpreu d’Alcanar i Sant Carles de la Ràpita.

Bonpreu i Esclat aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que converteix el Grup de distribució català en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

El supermercat d’Ulldecona s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Totes les noves instal•lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.