PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Nou supermercat Esclat a Manlleu

25/febrero/2020
  • L’establiment té una superfície de vendes 2.205 m², 163 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 10 milions d’euros

 

Bon Preu ha obert un nou supermercat Esclat a Manlleu situat a la carretera de Roda, s/n, a l’antiga fabrica de Can Brocato. El nou establiment té una superfície de vendes de 2.205 m² i 163 places d’aparcament.

S’ha realitzat una inversió de 10 milions d’euros en la construcció de l’establiment i la durada de les obres ha estat de 8 mesos. L’equip de treballadors/es està format per 47 persones, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al territori.

L’establiment disposa de totes les seccions habituals on destaquen la carnisseria, la xarcuteria-formatgeria, la fruiteria i la peixateria i, en aquesta, compta amb la novetat del ‘forn de cocció de peix i marisc’. També ofereix una àmplia oferta de productes de decoració i equipament per a la llar a la secció de basar.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Manlleu s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2  a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.