Responsive Image

A BonpreuEsclat Energia t'assessorem i t'instal·lem

plaques fotovoltaiques

a la teva teulada!

Plaques Fotovoltaiques

Estalvia en la teva despesa elèctrica

Plaques Fotovoltaiques

Gestiona activament la teva energia

Plaques Fotovoltaiques

Col·labora per a un món més sostenible

Calcula el teu
pressupost!

Amb l'autoconsum, estalviaràs en la teva factura elèctrica mensual
perquè consumiràs la teva pròpia energia i enviaràs a la xarxa
la que et sobra, sent remunerat per això.

Pressupost i càlcul d'estalvi

Finançament fins a
10 anys
(120 mensualitats)*Possibilitat
d'amortitzar
anticipadamentPréstec gestionat
en línia i resposta
immediataPagament en
quotes fixes*


* Finançament ofert per Sabadell Consumer Finance SAU o BBVA. Subjecte a aprovació de l'entitat. Exemple preu d'adquisició al comptat de 6.000 € i preu total a terminis 6.195,12 € en un termini de 12 mesos: 12 quotes mensuals de 516,26 € (TIN 5,95%, TAE 6,12%) sense despeses d'obertura. Cost total del crèdit i import total dels interessos: 195,12 €. Import total degut: 6.195,12 €. Exemple preu d'adquisició al comptat de 6.000 €. Preu total a terminis 7.975,20 € en un termini de 120 mesos: 120 quotes mensuals de 66,46 € (TIN 5,95%, TAE 6,12%) sense despeses d'obertura. Cost total del crèdit i import total dels interessos: 1.975,20 €. Import total degut: 7.975,20 €. S'ha emprat per al càlcul de les quotes el sistema d'amortització francès, quotes periòdiques i constants.
Vols arribar més lluny?

Des de la comercialitzadora BonpreuEsclat Energia, t’oferim un pla especialment dissenyat per aquells que teniu instal·lacions de plaques fotovoltaiques: el Pla Autoconsum. Amb aquesta tarifa, estalviaràs el màxim possible amb les instal·lacions de generació elèctrica.

Consulta'l!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.