PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu crea la marca «Carn de l’Era»

13/d’octubre/2015

Bon Preu crea la marca Carn de l’Era, que engloba les carns de cabrit, pollastre, xai, vedella, porc, conill, pollastre de pagès, aus i productes elaborats. Totes són carns que es podran adquirir al taulell tradicional, servides pels professionals carnissers de Bonpreu i Esclat.

La nova gamma de productes de l’Era substitueix, en part, l’oferta de productes carnis bàsics que es trobaven fins ara als establiments del Grup. Aquesta és una nova proposta que es presenta amb una imatge que en facilita la identificació i que incorpora, en els productes servits en els mobles refrigerats, etiquetes amb informació àmplia sobre l’origen, els ingredients (en el cas dels elaborats), al·lèrgens, la data de caducitat i preu.
 
Selecció de carns
El Grup Bon Preu fa un pas més en la recerca de qualitat dels productes frescos per als seus establiments i ofereix carns més gustoses, més tendres i de proximitat. D’aquesta manera, per exemple, el Porc de l’Era és un animal que en la seva estructura genètica té un mínim d’un 50% de la raça Duroc, fet que fa que la seva qualitat augmenti i que sigui més gustosa, tendra i vermella, que no faci aigua.  Pel que fa al Pollastre de l’Era, és un animal de 56 dies, de raça de creixement lent i alimentat amb un 65% de cereals purs, amb una carn groguenca i molt més gustosa. El Conill de l’Era és el conill d’ulls negres, de creixement lent i alimentat cent per cent a base de cereals i herbes aromàtiques. I el Xai de l’Era és un animal petit d’11 a 11,5 quilos; per tant, amb una carn molt tendra.
 
Fàcil identificació i més informació
El consumidor identificarà fàcilment aquesta nova selecció de productes gràcies al nou etiquetatge que s’incorpora als productes d’autoservei i en els portapreus dels taulells de la carnisseria. En el cas dels productes d’autoservei, són unes etiquetes més grans que les habituals i que expressen de manera clara l’àmplia informació del producte.
Així, es pot llegir, de manera molt visible, dades com el nom del producte i els seus ingredients; els valors nutricionals; les recomanacions de com cuinar i consumir el producte, i de com conservar-lo; la presència o no d’al·lèrgens; la indicació sobre quilòmetre zero i benestar animal; la data de caducitat, i el pes i el preu. Aquesta mateixa informació és la que tots els professionals dels taulells de carnisseria poden oferir als clients de Bonpreu i Esclat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.