Responsive Image

El Grup Bon Preu som una empresa catalana referent en el sector de l'alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El nostre propòsit és facilitar el dia a dia dels nostres clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació, amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia. 

Responsive Image
En nombroses poblacions de Catalunya, disposem dels supermercats Bonpreu i Esclat, situats en zones urbanes i interurbanes, on es pot gaudir d'una àmplia gamma de productes, d'entre els quals destaquen les seccions de producte fresc: xarcuteria, carnisseria, formatgeria, peixateria, fruiteria i fleca, i serveis com l'espai sushi, l'espai de pizza al teu gust, l'espai fruits i el forn de cocció de peix.
Responsive Image
És el nostre servei de compra online amb entrega a domicili i recollida de la compra amb el cotxe. Oferim una compra ràpida, fàcil i còmoda, adaptada a l’estil de vida del client.
Responsive Image
Entrem a les llars de Catalunya oferint energia 100% verda, amb una àmplia oferta de plans, atenció personalitzada i amb els preus més competitius del mercat. També assessorem i instal·lem plaques fotovoltaiques.
Responsive Image
Oferim carburants d’alta qualitat a preus molt competitius. Es tracta d’un servei totalment automatitzat del que podràs disposar les 24 hores al dia i els 365 dies de l’any.
Responsive Image
Disposem de minimercats en horari de 8 a 23 h els 365 dies de l'any, on oferim un assortiment bàsic de productes de totes les seccions: alimentació, diaris i revistes, drogueria, articles per al vehicle, etc.

Treballem dia a dia compromesos amb els nostres valors: voluntat de servei, honestedat i confiança, que són els que ens han portat a on som avui. Contribuïm a dinamitzar l’economia catalana i a la creació de llocs de treball de qualitat, apostant per productors locals i vetllant per la protecció del nostre entorn.

Territori i km0

A Bonpreu i Esclat ens sentim molt arrelats al territori perquè tenim un país excepcional. Per això, fem costat als nostres pagesos, pescadors i artesans i prioritzem la proximitat i complicitat amb el territori promovent el producte local i de km0.

Km0, de la nostra terra
Expertesa en frescos

Som experts en el coneixement de producte fresc (carn, peix, xarcuteria, formatgeria i fleca), manipulació, conservació i cuinat. A Bon Preu tenim 3 Escoles de Comerç (a Valls, Malla i Barcelona), on les persones formadores ensenyen l’ofici per convertir-nos en professionals del producte fresc.

Descobreix tot el que t'oferim
Sostenibilitat

El Grup Bon Preu sempre hem estat compromesos en mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la nostra activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat. Són nombroses les accions que realitzem cada any per reduir l’ús del plàstic i el nostre impacte en l’entorn.

Més informació
Persones

Les persones Bon Preu són el millor actiu estratègic que tenim. El seu compromís, entusiasme i identificació amb la cultura empresarial del Grup són les bases que ens han permès arribar fins on som avui. Fomentem la contractació de caràcter indefinit i oferim perspectives clares d’estabilitat i desenvolupament professional. Treballem per professionalitzar els equips i aconseguir una atenció i un servei al client excel·lents, per vetllar pel bé comú de les persones en la societat.

Treballa amb nosaltres

Responsabilitat Social Corporativa

Són moltes les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que portem a terme amb l’objectiu de col·laborar amb diferents àmbits i sectors i amb el compromís per contribuir al desenvolupament sostenible. Com ho fem?
Responsive Image
Col·laborem amb organitzacions solidàries a través de l’Arrodoniment Solidari, una iniciativa que permet arrodonir l'import de les compres i realitzar microdonacions per a  diferents entitats socials.
Responsive Image
Donem setmanalment aliments a entitats socials que treballen amb col·lectius i persones més necessitades i participem en diferents campanyes de recollida d’aliments.
Responsive Image
Construïm instal·lacions sostenibles i ecoeficients, per disminuir el consum d’energia habitual d’un local comercial i reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Compliment Corporatiu

A través del Compliment Corporatiu, adoptem una sèrie de mesures internes i procediments corporatius orientats a aconseguir que a nostra empresa i tots els que formem part d'ella, siguem coneixedors i complim les lleis i normes que s’apliquen a l’activitat que cadascú de nosaltres portem a terme. 

En el Grup Bon Preu també disposem d'un Pla d'Igualtat d’oportunitats entre dones i homes: un compromís per part de l’empresa on s’inclouen actuacions i mesures a implantar en benefici de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes dins l’àmbit laboral, evitant així qualsevol tipus de discriminació per raó de gènere.

Memòria Grup Bon Preu

Consulta la nostra memòria anual corporativa de l'any 2022 i coneix en profunditat l'impacte de la nostra activitat al territori:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.