BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Encara no coneixes les clementines de les Terres de l'Ebre?

A Bonpreu i Esclat apostem per la qualitat d'aquests cítrics ebrencs amb Indicació Geogràfica...

Crema de llamàntol

Aprèn a preparar aquesta crema de llamàntol i sorprèn tots els teus convidats en aquests àpats...

Idees d'entrants nadalencs

Per anar fent boca... Què et semblen aquests aperitius de Nadal? Te'n lleparàs els dits!

Formatges Montbrú: "Recollim la llet a la tarda i la treballem a la nit per vendre el mateix dia aquell formatge"

Encara no coneixes els formatges Km0 de Montbrú? Descobreix-los!

Entreguem els premis del 21è concurs de dibuix d'Esclat

L'acte va tenir lloc al Zoo de Barcelona i van ser convidats els 387 guanyadors/es dels Esclat...

Bon Preu rep el premi Aster a la millor trajectòria empresarial

L'escola de negocis ESIC reconeix el model de negoci dels supemercats Bonpreu i Esclat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.