BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Bon Preu rep el premi Aster a la millor trajectòria empresarial

L'escola de negocis ESIC reconeix el model de negoci dels supemercats Bonpreu i Esclat.

Conserva de tomàquet

Amb aquesta videorecepta, aprendràs a preparar tomàquets en conserva per gaudir-los durant tot...

Amanida de patata i salmó fumat amb salsa de iogurt i fonoll

Vols preparar una amanida diferent? Aquesta de patata i salmó fumat és ideal!

Ja és aquí el 21è concurs de dibuix infantil d’Esclat!

Els nens i nenes de 3 a 10 anys ja poden anar fent punta a la seva imaginació!

Mètodes de cocció saludables

Per menjar sa, és molt important escollir bé la tècnica de cocció i és per això que t'expliquem...

Viatjant per la Vall de Boí

La Vall de Boí atresora un conjunt d’esglésies romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat;...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.