PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu i Nandu Jubany arriben a un acord de col·laboració

22/de desembre/2020

Els clients/es de Bon Preu ja poden trobar les croquetes elaborades pel reconegut cuiner Nandu Jubany als establiments Bonpreu i Esclat

Des d’aquesta setmana, Bon Preu ofereix croquetes fetes per en Nandu Jubany, en el marc d’una nova col·laboració entre Bon Preu i el reconegut xef de Can Jubany.  Els clients/es de Bonpreu i Esclat poden trobar croquetes de bolets, pernil ibèric, rostit, pernil dolç i formatge tan al taulell de carnisseria com envasades en safata de lliure servei, sempre elaborades pel seu equip de cuina.

A Bon Preu estan convençuts que la col·laboració serà molt ben rebuda pels clients/es que sabran apreciar la qualitat d’aquest producte d’autor.
 

“El secret és conèixer bé el receptari popular i estimar els orígens de la nostra cuina que expliquen tantes coses sobre perquè som com som. Però alhora no renunciar a res i elaborar un receptari propi. La nostra cuina és l’esforç, la il·lusió i la passió per fer les coses ben fetes. Nandu Jubany.”

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.