PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu implementa un incentiu d’objectius i pagarà fins a una mensualitat més a l’any als seus col·laboradors/es

31/de juliol/2019
  • Bon Preu posa en marxa l’incentiu Bon Preu per comprometre, motivar i incentivar a tots els col•laboradors/es.
  • L’incentiu és un sistema de retribució variable per a tots els col•laboradors/es dels establiments i de serveis centrals.

 

L’incentiu Bon Preu és una bonificació extra vinculada al compliment dels objectius de venda. Bon Preu vol que totes les persones que hi treballen es sentin satisfetes, compromeses, implicades i que participin activament del projecte, fent-los participar dels objectius de negoci, incrementant el seu poder adquisitiu i compensant-los per la feina ben feta.

La implantació d’aquest nou model de retribució suposa un pas més en la política del Grup per millorar les condicions laborals dels seus col•laboradors. L’incentiu que es pot arribar a percebre és d’una mensualitat bruta a l’any.

Segons el cap de Persones, Albert Aranda: “Les persones que treballen a Bon Preu són el millor actiu estratègic de l’empresa. Amb aquesta iniciativa Bon Preu vol fer partícips dels bons resultats a tots els que ho fan possible. El seu compromís, entusiasme i identificació amb la cultura empresarial del Grup són les bases que ens han permès arribar fins on són avui i continuar en la línia de creixement marcada pels propers anys”.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.