PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu augmenta l'oferta de productes sense gluten a més de 700 referències

21/de setembre/2015

Bon Preu facilita a les persones al·lèrgiques o amb intolerància al gluten mantenir una dieta equilibrada i variada gràcies a les més de 600 referències d’aliments de la marca bonpreu sense gluten i d’altres proveïdors. A més a més, tots els productes de marca pròpia bonpreu incorporen la senyalització de producte, apte o no, per a celíacs en els embolcalls.

Demanda creixent, oferta creixent
Des del començament d’any, els establiments Bonpreu i Esclat han incrementat les vendes de productes específics sense gluten respecte de l’any anterior. És una categoria d’aliments que cada vegada té més demanda. Per això, Bon Preu constantment incorpora a la seva oferta productes de noves marques i noves varietats que van sortint al mercat per aconseguir un dels assortiments més amplis de productes sense gluten del mercat.
Actualment, la marca bonpreu té més de 26 famílies de productes alimentaris sense gluten, que engloben més de 600 referències. Són productes com ara aperitius, begudes, preparats de carn, cereals, confitures, conserves, galetes, gelats, postres, salses...
A més de la marca pròpia bonpreu, els establiments Bonpreu i Esclat tenen més de 50 proveïdors de productes que són aptes perquè els consumeixin les persones amb intolerància al gluten.

A Bon Preu, més atenció al celíac
Per aquest increment de la demanda d’aquest tipus d’aliments, cada establiment Bonpreu i Esclat disposa d’una secció degudament senyalitzada amb rètols on es poden trobar els productes específics sense gluten. A més a més, Bon Preu cada vegada fa més ofertes amb aquests articles i, d’aquesta manera, fa que entrin al circuit normal d’ofertes dels seus establiments Bonpreu i Esclat.
Pel que fa a les seccions, les fleques i les carnisseries de les botigues del Grup també ofereixen productes elaborats sense gluten.
Els clients de Bon Preu poden consultar a la web de l’empresa la llista de productes sense gluten classificats segons la tipologia d’aliments i, si tenen algun dubte, poden adreçar-se al personal dels establiments o bé al telèfon d’atenció al client del Grup Bon Preu: 902 16 09 25.

La importància de l’etiquetatge
Les persones al·lèrgiques o amb intolerància al gluten, així com les persones responsables de la seva alimentació, valoren molt la informació, la claredat i la qualitat de les dades de l’etiquetatge dels productes. És per això, que la marca pròpia bonpreu incorpora informació sobre els al·lèrgens en els embolcalls tot utilitzant uns símbols molt gràfics fàcilment identificables i interpretables.

La celiaquia
Segons l’Associació de Celíacs de Catalunya (ACC), «la celiaquia és un trastorn sistèmic de base autoimmune de caràcter permanent en individus genèticament predisposats, induït per la ingesta de gluten que provoca una atròfia de les vellositats de l’intestí prim que afecta la capacitat d’absorbir els nutrients dels aliments».
El gluten és una proteïna que està present als cereals (blat, ordi, sègol, espelta, kamut i derivats de la malta).
Els establiments del Grup Bon Preu van ser uns dels primers supermercats del país a incorporar productes sense gluten als seus lineals. El 2006 van elaborar un estudi amb l’ACC a partir del qual es va detectar que hi havia una mancança de productes sense gluten, així com falta d’informació i d’un etiquetatge estàndard als supermercats en general, que facilités la interpretació als consumidors sobre aquest tipus d’aliments.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.