PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu posa en marxa l’arrodoniment solidari en benefici de causes socials

12/de febrer/2019
  • A partir d’avui els clients de Bonpreu i Esclat tenen l’opció d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta de pagament als establiments
  • L’import recaptat es destinarà íntegrament a diferents projectes solidaris i entitats socials de Catalunya
  • Algunes de les entitats amb les quals el Grup Bon Preu col•laborarà són: El Casal dels Infants, Save the Children, Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran i Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica- Oncolliga

 

El Grup Bon Preu posa en marxa a tots els establiments Bonpreu i Esclat l’arrodoniment solidari per col•laborar amb diferents projectes solidaris. A partir d’avui els clients tindran l’oportunitat d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta de crèdit o dèbit i realitzar microdonacions per col•laborar amb causes socials.

Els projectes solidaris on es destinaran les donacions canviaran cada tres mesos. Durant els propers mesos el Grup Bon Preu col•laborarà amb entitats com: Casal dels infants, Save the Children, Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica- Oncolliga entre d’altres.

Els fons recaptats es destinaran íntegrament a l’entitat amb la qual s’estigui col•laborant en cada moment. La primera entitat és el Casal dels Infants amb el projecte “Entorn Escolar”, que ofereix suport escolar a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. Aquest projecte proporciona als infants i adolescents de 6 a 16 anys un temps de lleure educatiu i un reforç escolar diari adaptat a la situació de cada infant amb l’objectiu de lluitar contra el fracàs escolar i millorar les seves capacitats personals i socials.

En totes les compres realitzades amb targeta de crèdit o dèbit, abans de confirmar el pagament, el datàfon oferirà automàticament la possibilitat d’arrodonir la quantitat total de l’import de la compra, amb un donació mínima de 0.10€. L’import proposat de la donació dependrà de l’import total, per exemple, si el total de la compra és d’entre 0€ i 100€, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció d’1.00€ o 0.50€. Si el total de la compra és superior a 100€, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció d’1.00€.

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col•laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es podrà fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

L’arrodoniment solidari se suma als altres canals de donatius dels que disposen Bonpreu i Esclat. A través de l’espai privat del web o de l’app els clients poden col•laborar en campanyes socials utilitzant l’import acumulat a la guardiola de la targeta client. Actualment el Grup col•labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments que no són aptes comercialment, i en canvi, són perfectament consumibles (mal aspecte visual, caducitats properes...etc.). Més del 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col•laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.