PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu renova la certificació “Protocol Segur COVID-19” a les seves botigues  Bonpreu i Esclat

02/de febrer/2021
  • La certificació identifica aquells establiments i espais que compleixen els estàndards més exigents per combatre i prevenir el coronavirus.
     
  • El protocol contempla mesures higiènic-sanitàries, organitzatives, de prevenció del risc de la seguretat i salut davant del coronavirus.
     
  • La certificació l’ha renovat TÜV Rheinland, empresa líder en serveis tècnics, de seguretat, qualitat i certificació a nivell mundial, després de tornar a auditar els establiments i centres de treball del Grup.
     

Bon Preu renova molt favorablement la certificació “Protocol Segur COVID-19” per als 191 establiments Bonpreu i Esclat,  magatzems i oficines.

El “Protocol Segur COVID-19” serveix per identificar aquells espais que compleixen amb els estàndards més exigents per combatre i prevenir el coronavirus, ja que la distinció està desenvolupada per experts basant-se en les recomanacions i requisits d’autoritats i organismes nacionals i internacionals.

Assegurar la seguretat i salut a les seves botigues és un objectiu prioritari per Bon Preu, tant per als clients/es com per a les persones que hi treballen.

Entre les actuacions que determina el protocol, destaca la implementació de mesures higiènic-sanitàries, mesures tècniques de distanciament interpersonal, mesures organitzatives i sanitàries de desinfecció i control davant del coronavirus.

En aquesta ocasió, Bon Preu ha tornat a comptar amb la companyia líder en certificacions, TÜV Rheinland, qui després d’una revisió documental, entrevistes i visites als centres de treball ha valorat de forma molt positiva la correcta aplicació de les mesures renovant la certificació “Protocol Segur COVID-19” per un any.
 

Sobre TÜV Rheinland

TÜV Rheinland és una companyia líder en serveis tècnics, de seguretat, qualitat i certificació a escala mundial amb cinc línies de negoci (Serveis Industrials, Mobilitat-Automoció, Formació, Certificació de Productes i Certificació de Sistemes).

TÜV Rheinland representa la seguretat i la qualitat en pràcticament tots els àmbits de la vida.

Fundada a Colònia, Alemanya, fa gairebé 150 anys, l'empresa és un dels principals proveïdors de serveis d'assaig en l'àmbit internacional, amb més de 20.000 treballadors a tot el món.

Els experts de TÜV Rheinland testegen els sistemes tècnics i productes, donen suport a les innovacions en la tecnologia i el negoci, formen a les persones en nombroses professions i certifiquen els sistemes de gestió d'acord amb les normes internacionals.

Des de 2006, TÜV Rheinland és membre del Pacte Mundial de les Nacions Unides per promoure la sostenibilitat i combatre la corrupció.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.