PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu tanca el primer semestre de 2017 amb un creixement del 9,9%

08/de setembre/2017
  • El grup arriba als 591M€ de facturació entre març i agost de 2017
  • La inversió en establiments aquest semestre supera els 60 M€
 
Bon Preu, propietari de les cadenes de distribució Bonpreu, Esclat, EsclatOil i iquodrive, ha tancat el primer semestre fiscal (març-agost) de l’exercici 2017 amb un increment del 9,9% en la seva facturació respecte el mateix període de l’any passat. A plantes constants, la xifra de creixement és del 4,2%.
 
El primer semestre d’enguany, el grup ha arribat a facturar 591 M€ (vendes netes sense IVA) consolidant el creixement continuat dels darrers anys. Durant tot l’any 2016, la facturació total del grup va ser de 1.077 M€.
La inversió efectuada aquest primer semestre ha estat de més de 60M€, destinats principalment a la construcció de nous establiments i la reforma i modernització dels existents.

 

Incrementem els empleats contractats 
El creixement de l’activitat de Bon Preu durant el primer semestre de 2017 s’ha traduït en un increment de la plantilla equivalent a 574 persones.
Actualment la plantilla de treballadors de Bon Preu supera els 6.000 empleats, dels quals un 97% són fixes indefinits, situant el grup entre les 20 empreses amb seu a Catalunya amb més empleats i una de les primeres en llocs de treball indefinits.
Bonpreu i Esclat segueix consolidant la seva política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat i preus ajustats, que converteix Bonpreu i Esclat en el referent de la comercialització de productes Km0 a Catalunya. 
A hores d’ara, el grup compta amb 216 establiments: 123 supermercats Bonpreu, 47 hipermercats Esclat, 6 punts de recollida de compra on-line i 43 benzineres EsclatOil.
 
Aquest primer semestre s’han obert l’Esclat de Castellbisbal, el supermercat Bonpreu del carrer de Dublín de Barcelona, la benzinera i el minimercat d’Olot, les benzineres de Cervera i Manresa i el magatzem de productes refrigerats de Balenyà. Per altra banda, tenim previst abans de finalitzar l’exercici inaugurar 9 establiments més: els Esclat de Reus, de Tàrrega, de Lliçà d’Amunt i de Tortosa, els Bonpreu de Gironella, Viladecavalls i Vilanova del Vallès, les benzineres de Castellbisbal i Tàrrega i ampliar els punts de recollida de compra on-line.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.