PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bonpreu i Esclat esdevé patrocinador de la Setmana del Llibre en Català

07/de setembre/2023

Bonpreu i Esclat ha firmat un acord per ser patrocinador de la 41a edició de la Setmana del Llibre en Català, esdeveniment cultural de referència que vetlla per la promoció i difusió dels llibres escrits en llengua catalana. Així ho formalitzaven aquesta setmana passada el president de La Setmana i d’EDITORS.CAT, Ilya Pérdigo, i la directora comercial de Bon Preu, Anna Font i Tanyà.

La Setmana del Llibre en Català es durà a terme del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona.

Aquest acord contempla, d’una banda, una aportació econòmica de Bonpreu i Esclat a aquest esdeveniment cultural. D’altra banda, Bonpreu i Esclat farà difusió de La Setmana del Llibre en Català a través de tots els seus canals i en els seus punts de venda. A més, també participarà en diferents actes que es duran a terme durant La Setmana.

Durant la Setmana del Llibre en Català, Bonpreu i Esclat oferirà un 5% de bonificació a tots aquells clients que comprin llibres en català als seus establiments d’arreu de Catalunya o a través del supermercat online amb la targeta client. A més, els clients que disposin de targeta client també tindran un 5% de descompte en els llibres que adquireixin a la mateixa fira.

Bonpreu i Esclat, compromís amb la cultura i la llengua catalana

Bonpreu i Esclat és una empresa compromesa amb el territori, la llengua i la cultura catalana que sempre ha apostat per la seva promoció i difusió. Sense anar més lluny, col·labora amb entitats i iniciatives d’arreu de Catalunya per fomentar la cultura i la llengua, el gener del 2022 va destinar l’arrodoniment solidari dels seus establiments a Plataforma per la Llengua i col·labora amb el Grup Enderrock per a la difusió de música en català d’artistes emergents, entre d’altres iniciatives.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.