PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Tàrrega signen un conveni per a la recollida de minves

08/de febrer/2018
  • Amb la signatura de l’acord, el Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Tàrrega amb el Magatzem d’Aliments Solidaris uneixen forces per evitar el malbaratament alimentari i aconseguir un millor aprofitament dels aliments.
  • Bon Preu es compromet a fer donacions periòdiques d’aquells productes alimentaris que, per algun motiu, no es poden posar a la venda però que són perfectament aptes pel consum humà.

El Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Tàrrega, amb el Magatzem d’Aliments Solidaris, han signat aquest matí un acord de col·laboració per a la recollida de minves. El conveni té com a finalitat contribuir a evitar el malbaratament alimentari a Tàrrega. Rosa M. Perelló i Escoda, alcaldessa de Tàrrega i Josep Castany i Rovira, responsable de relacions externes del Grup Bon Preu, han estat els encarregats de materialitzar l’acord mitjançant la signatura del conveni.

El Grup Bon Preu aposta per la proximitat i complicitat amb el territori, i dintre d’aquest compromís social de proximitat amb Tàrrega, es troba aquest acord on Bon Preu es compromet a fer donacions periòdiques de minves, aliments perfectament aptes pel consum però que ja no es poden comercialitzar. Això permet que aquests aliments que són completament aptes comercialment, a més a més d’assegurar que siguin reaprofitats amb totes les garanties d’higiene i seguretat alimentària i que arribin a les persones que ho necessiten, evitem haver-los de llençar com a residus.

Els aliments aniran destinats al Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega, un servei de titularitat municipal que té per objectiu oferir suport alimentari a les famílies del municipi amb problemes econòmics, al mateix temps que lluita contra el malbaratament alimentari i promou l’aprofitament d’aliments.

A dia d’avui, més del 95% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords amb entitats solidàries i es col·labora amb més de 140 entitats fent donatius d’aliments.

Josep Castany, responsable de relacions externes del Grup Bon Preu, ha destacat:
“El Grup Bon Preu sempre ha estat una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupem la nostra activitat. Per això, contínuament vetllem per establir vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries amb el criteri de màxima proximitat. La reducció del malbaratament alimentari és un repte per a nosaltres i estem molt contents de poder cedir al Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega aquells aliments no comercialitzables però que són perfectament aptes pel consum”.

Rosa M. Perelló, alcaldessa de Tàrrega, ha agraït el compromís social del Grup Bon Preu vers el territori i ha afirmat:
“Des del magatzem d’Aliments Solidaris, juntament amb Creu Roja de Tàrrega, gestionarem aquestes aportacions per fer-les arribar a les famílies usuàries del servei”

Amb la signatura d’aquest acord, Bon Preu reforça el seu compromís amb les necessitats alimentaries no cobertes de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries i se suma a la lluita contra el malbaratament alimentari.

Sobre la Responsabilitat Social Corporativa del Grup Bon Preu
El Grup Bon Preu porta a terme un gran nombre d’accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) amb l’objectiu de col·laborar en diferents àmbits i sectors de la nostra societat. Bon Preu sempre ha tingut present el compromís de mantenir el màxim nivell d’equilibri entre el desenvolupament de l’activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Algunes de les accions més destacades són:

  • La gestió dels aliments que no són aptes comercialment, i en canvi, són perfectament consumibles. Actualment es col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donatius d’aliments.
  • Les col·laboracions amb diverses entitats solidàries: a través de les donacions d’aliments i d’altres productes de no alimentació, els donatius dels clients a través del pla de fidelització, les campanyes de recollida d'aliments, entre d’altres.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.