PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu obrirà l’Esclat més modern de l’ensenya a Sant Cugat del Vallès

07/de juliol/2017
  • Invertirem més de 15 M€ en la construcció d’un edifici de darrera generació
  • Començarem les obres al setembre d’aquest any i es preveu que durin fins l’estiu de 2018
  • Amb aquesta obertura crearem 120 llocs de treball a la localitat

Amb l'objectiu de seguir creixent a la zona del Vallès hem adquirit els terrenys de l’enclavament de la B-30 amb la C-16 (Túnels de Vallvidrera) per construir el primer hipermercat Esclat a la població de Sant Cugat del Vallès.

Amb una inversió de més de 15 M€ està previst el desenvolupament urbanístic d’11.000 m2, que contindran l’hipermercat amb una superfície de venda de  4.100 m2, serveis, magatzems i oficines. Precisament aquesta inversió servirà per transformar l’estructura metàl·lica en desús, tan característica en l’actualitat, en unes oficines modernes i de darrera generació.

Degut a la ideal ubicació de l’establiment preveiem que aquest centre acabi esdevenint un hub de serveis associat a totes les activitats de la companyia:

  • A part de l’hipermercat que tindrà totes les seccions característiques de frescos (carnisseria, peixateria, fruiteria, formatgeria, xarcuteria i fleca) amb la qualitat i varietat reconeguda dels seus productes, també inclourem la secció de parafarmàcia, la perfumeria o un ampli celler.
  • Disposarà de benzinera amb servei 24h i combustibles de qualitat amb els preus més baixos del mercat. A més, en aquesta benzinera s’hi instal·larà punts de recàrrega per vehicles elèctrics.
  • Tindrà un minimercat obert tots els dies de l’any de 8 h a 23 h.
  • Habilitarem un punt de recollida amb cotxe de compra on-line, degut a la bona acollida que ha tingut aquest canal de venda entre els nostres clients.

Tenint en compte que la comoditat és un dels pilars fonamentals del nostre model comercial, s’habilitaran 890 places d’aparcament destinades a vehicles, motocicletes i bicicletes. 

Les obres es començaran el proper setembre i preveiem que estigui obert a  l’estiu del 2018.

El nou hipermercat l’executarem amb els darrers mètodes constructius per tal d’assolir un edifici amb una certificació mediambiental amb qualificació A. Per assolir un edifici sostenible, es farà una important inversió en els aïllaments tèrmics per evitar les pèrdues energètiques en el funcionament de l’edifici, instal·larem il·luminació intel·ligent regulable en funció de la llum natural, disposarem de tecnologia led de baix consum a l’interior de l’establiment, dotarem l’establiment amb sistemes de climatització d’alta eficiència (free-cooling), sistemes de refrigeració de producte d’última generació amb gasos refrigerants respectuosos amb el medi ambient, i tots els armaris frigorífics i congeladors amb tancaments. Amb totes aquestes inversions es preveu reduir un 40% el consum energètic respecte un establiment convencional.

Amb la nova obertura preveiem generar 120 noves contractacions. En aquest sentit, s’ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per tal de vehicular totes aquestes ofertes laborals a través de la seva borsa de treball.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.