PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu tanca l’exercici 2023 amb una facturació de 2.259 milions d’euros

· Bon Preu ha facturat 2.259 milions d’euros en l’exercici tancat el 29 de febrer de 2024, el que suposa un creixement d’un 8,8% respecte l’exercici anterior. · El Grup ha realitzat inversions per valor de 145 milions d’euros.

07/de març/2024

Les Masies de Voltregà, 7 de març de 2024.

El Grup Bon Preu ha tancat l’exercici 2023 amb una facturació de 2.259 milions d’euros, el que suposa un creixement d’un 8,8% respecte l’exercici 2022.

El Grup ha invertit 145 milions d’euros, un 33% més que l’exercici anterior, en sis (6) obertures de dos nous establiments a Barcelona, Lleida, Sitges, Sabadell i Tona; tres (3) reformes completes a Tremp, Piera i Sant Celoni i dues (2) noves benzineres a Viladecavalls i Sarrià de Ter; així com en alguns projectes estratègics, com l’ampliació de la cobertura del servei BonpreuEsclat Online, que ja arriba a cinc (5) milions d’habitants o la comercialitzadora d’electricitat BonpreuEsclat Energia que ha experimentat també un important creixement.

La inversió acumulada del Grup, en els darrers deu (10) anys supera la xifra de 1.150 milions d’euros, consolidant-se com una de les empreses catalanes capdavantera en inversió en el territori.

Per sisena vegada consecutiva, i d’entre 38 operadors estatals d’alimentació, els clients de l’OCU han reconegut els supermercats Bonpreu i Esclat com els més ben valorats. Els preus i promocions, els productes frescos i els productes marca bonpreu són els aspectes millor valorats pels consumidors.

Sobre el Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb les persones i el territori. Té com a Missió ser eficient per generar riquesa per a la societat, les persones i l’empresa, amb criteris ètics i amb responsabilitat social envers el territori. I vol ser un referent en els productes i serveis que ofereix, adaptant-se a les necessitats dels seus conciutadans, de forma competitiva i rendible.

La seva activitat principal es desenvolupa en el mercat català, anhelant oferir la màxima qualitat en productes frescos i de proximitat i garantir la competitivitat en preus.

Actualment, el Grup Bon Preu compta amb 136 supermercats Bonpreu; 57 supermercats Esclat i 14 minimercats. A través de BonpreuEsclat Online dona servei a més de 5 milions de persones amb servei a domicili i 26 centres de recollida. Disposa de 60 benzineres EsclatOil, 400 places de càrrega per a vehicles elèctrics, i amb BonpreuEsclat Energia abasteix d’electricitat tot el país.

Enguany, ha continuat impulsant la seva política de descarbonització i ha invertit més de 10M€ en la instal·lació de carregadors elèctrics per a vehicles i en plaques fotovoltaiques pel seu autoconsum.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.