PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 29.549€ a la Fundació Vimar i 22.100€ a la Fundació Aspros

10/de juny/2022
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de maig i s’han realitzat 299.444 donacions en total.
  • L’import va destinat a la Fundació Vimar i a la Fundació Aspros, dues fundacions que treballen per cobrir les necessitats d’habitatge de les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Aquest mes de juny les donacions aniran destinades a Submon, una entitat que vetlla per la conservació de la biodiversitat marina i que fa un seguiment de la posidònia del litoral català per valorar-ne l’estat. També en detecta i n’elimina les afectacions provocades per activitats antropogèniques.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

 El mes de maig els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 299.444 donacions que han fet possible aconseguir 29.549€ per la Fundació Vimar i 22.100€ per la Fundació Aspros  través de l’arrodoniment solidari de Worldcoo. Les donacions aniran destinades a una fundació o a una altre en funció de la localització de l’establiment.

Pel que fa a la Fundació Vilmar, destinarà l’import aconseguit a un projecte que consisteix en la construcció d’una residència a Platja d’Aro per a trenta persones amb discapacitat i que alhora funcioni com a centre de dia per a 20 persones més. D’aquesta manera, pretén oferir a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà i a les seves famílies un servei a dia d’avui inexistent.

Quant a la Fundació Aspros, destinarà l’import a un projecte que pretén reformar tres pisos per convertir-los en sis habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat i a les seves necessitats per tal de millorar-ne la qualitat de vida i, d’aquesta manera, dotar-los de major independència per desenvolupar el seu projecte de vida personal

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest juny les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a Submon, una entitat que vetlla per la conservació de la biodiversitat marina i que fa un seguiment de la posidònia del litoral català per valorar-ne l’estat. També en detecta i n’elimina les afectacions provocades per activitats antropogèniques.

Amb les aportacions rebudes, es podrà preservar una superfície de 50 ha de posidònia, que permetrà fixar 60 tones de carboni i produir 8.500.000 litres d’oxigen.

 Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, la Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 670 projectes, gràcies a les més de quaranta-sis milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.