PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 44.345€ al Projecte Home Catalunya

09/de juny/2023

 

  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de maig i s’han realitzat 003 donacions en total.
  • L’import va destinat a Projecte Home Catalunya, concretament al Projecte Jove, un programa de prevenció que s’adreça a joves i adolescents, així com a les seves famílies. L’objectiu és motivar-los a evitar o reduir el consum de substàncies, l’ús abusiu de pantalles o altres conductes de risc, així com l’entorn que s’hi associa, acompanyant-los en un procés d’autoconeixement personal orientat cap a una construcció sòlida o autònoma de la personalitat.
  • Aquest mes de juny les donacions aniran destinades a la Fundació Pau Costa, concretament al projecte Ramats de Foc, que té com a objectiu pasturar els boscos com a mitjà per reduir la quantitat de vegetació combustible i crear espais oberts entre zones boscoses en àrees estratègiques del territori.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 16 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El mes de maig els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 253.003 donacions que han fet possible aconseguir 44.345€ per a Projecte Home Catalunya a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import aconseguit es destinarà al Projecte Home Catalunya, concretament al Projecte Jove, un programa de prevenció que s’adreça a joves i adolescents, així com a les seves famílies. L’objectiu és motivar-los a evitar o reduir el consum de substàncies, l’ús abusiu de pantalles o altres conductes de risc, així com l’entorn que s’hi associa, acompanyant-los en un procés d’autoconeixement personal orientat cap a una construcció sòlida o autònoma de la personalitat.

Els beneficiaris seran joves i adolescents de 13 a 23 anys, així com també les seves famílies.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest juny les donacions aniran destinades a la Fundació Pau Costa, concretament al projecte Ramats de Foc, que té com a objectiu fomentar la ramaderia extensiva i la pastura dels boscos per a reduir combustible vegetal i així prevenir el risc d’incendis.

 Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 16 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 700 projectes, gràcies a les més de seixanta milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.