PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 46.442 € a l’Obra Social de Sant Joan de Déu

12/de febrer/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 346 donacions.
  • L’import va destinat a l’Obra Social de Sant Joan de Déu i els beneficiaris seran persones en situació de vulnerabilitat que s’han vist afectades per l’impacte econòmic vinculat a la pandèmia de la COVID-19.
  • Des de febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 20 associacions i ha recaptat més d’1,4 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

Aquest passat mes de gener, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 269.346 donacions que han fet possible recaptar 46.442 € per a l’Obra Social de Sant Joan de Déu, a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a garantir l’abastiment de productes d’alimentació, higiene personal i neteja de la llar a persones amb pocs recursos que s’han vist afectades per l’impacte econòmic vinculat a la pandèmia de la COVID-19,  i que són ateses des dels diferents centres de Sant Joan de Déu .

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de febrer, les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a La Fundació Kālida, una entitat que ofereix un programa de suport psicosocial integral, gratuït i obert a totes les persones amb càncer, els seus familiars i  cuidadors. 

El  suport  està  dissenyat  i  implementat  per  un  equip  de  professionals  assistencials  (psicooncòlogues,  infermeres  especialistes  en  suport  oncològic,  treballadores  socials, nutricionistes, fisioterapeutes...) que compten amb la col·laboració permanent de persones voluntàries.

 

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1,4 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC i IrsiCaixa entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

 

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

La companyia aposta per la innovació, el compromís social i la total transparència dels projectes amb els que col·labora.  Des de la seva creació, ha finançat més de500 projectes, gràcies a les més de vint milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

Sobre l’Obra Social de Sant Joan de Déu
L'Obra Social Sant Joan de Déu treballa per la millora social i posa la solidaritat al centre de la vida de les persones a través dels projectes solidaris dels centres de Sant Joan de Déu. A més a més, part del seu compromís és sensibilitzar la societat de realitats sovint poc visibles i donar suport a les diferents situacions de vulnerabilitat que viuen les persones ateses per la institució.

De dreta a esquerra: Josep Castany (Cap de Relacions Externes de Bon Preu), Berta García (psiquiatre i coordinadora CSMA i SRC Ciutat Vella), Anna Moragas (Responsable de comunicació de Worldcoo) i Oriol Bota (Director de l’Obra Social Sant Joan de Déu).

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.