PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 47.127€ a la Fundació Enllaç

18/d’agost/2023
  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de juliol i s’han realitzat 550 donacions en total.
  • L’import va destinat a la Fundació Enllaç, una entitat que atén i acompanya persones grans LGTBIQ+ des d’un punt de vista tant emocional com físic.
  • Aquest mes d’agost, les donacions aniran destinades a la Fundació Althaia, concretament a un projecte que es centra en la millora de l’atenció dels infants prematurs.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 16 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El mes de juny els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 267.550 donacions que han fet possible aconseguir 47.127€ per a la Fundació Enllaç a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

La Fundació Enllaç acull les persones en un espai segur i lliure de LGTBIQ+fòbia per facilitar-los recursos i poder donar resposta a les seves necessitats, oferint-los acompanyament des d’un punt de vista tant emocional com físic. Les actuacions van encaminades a la prevenció i atenció de persones grans en risc i/o situació d’exclusió social amb l’objectiu final d’eliminar el sentiment de soledat.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest agost les donacions aniran destinades a la Fundació Althaia, concretament a un projecte que vetlla per la millora en l’atenció d’infants prematurs. Aquest projecte té per objectiu la col·laboració en la remodelació de l’àrea de neonatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, afavorir el contacte pell amb pell, així com l’alletament matern a demanda, i la creació d’espais d’intimitat i privacitat per a les famílies i preparar-les per l’alta.

Els beneficiaris seran els nadons ingressats i les seves famílies.  

 Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 16 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 700 projectes, gràcies a les més de seixanta milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.