PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 49.219€ a Nexe Fundació

08/d’octubre/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 286.499
  • L’import va destinat a Nexe Fundació, una entitat que ofereix atenció especialitzada per a la primera infància amb pluridiscapacitat.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat prop de 10 milions de donacions i s’han recaptat més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària. 

Aquest passat mes de setembre, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 286.499 donacions que han fet possible recaptar 49.219€ per a Nexe Fundació a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a Nexe Fundació, una entitat que ofereix atenció especialitzada a la infància amb pluridiscapacitat i acompanyament a les seves famílies. L’objectiu d’aquest projecte és ajudar econòmicament les famílies socialment vulnerables d’infants que assisteixen als diferents centres de Nexe Fundació, garantint el seu accés als tractaments i teràpies que necessiten durant tot un any, en igualtat de condicions i en un entorn educatiu especialitzat. A més a més, les famílies reben suport emocional i social que els permet conciliar la seva vida professional amb la criança d’un fill o filla amb pluridiscapacitat.

L’import recaptat afavorirà 18 nens i nenes amb greus trastorns en el desenvolupament i menors de 6 anys, les famílies dels quals es troben en risc d’exclusió social. 

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes d’octubre les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades als projectes de Salut Mental Catalunya per millorar la salut mental infantojuvenil a Catalunya. Arran de la Covid-19, han sorgit noves necessitats i malestars, per això l’objectiu del projecte és elaborar i reformular els plans de treball individuals de cada jove, definir un projecte personal i únic per a cadascun d’ells, treballar l’adquisició d’habilitats socials i la gestió de pors i malestars, i donar suport a les seves famílies. 

Els beneficiaris seran joves de 16 a 25 anys amb problemes de salut mental.  

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han fet prop de 10 milions de donacions i s’han recaptat més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

 Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 570 projectes, gràcies a les més de trenta-dos milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.