PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 52.396€ a Fundesplai per la igualtat d’oportunitats en la infància

17/d’agost/2022

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 52.396 a Fundesplai per la igualtat d’oportunitats en la infància

  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de juliol i s’han realitzat 298.751 donacions en total.
  • L’import va destinat a Fundesplai, una entitat que treballa per garantir el dret al lleure i la igualtat d’oportunitats en la infància i que atorga ajuts i beques per a menjador, colònies, activitats de lleure i reforç escolar.
  • Aquest mes d’agost les donacions aniran destinades a Ulls del món, una fundació que treballa per millorar la salut ocular de la població de Mopti, a Mali, a través del tractament de la ceguesa evitable i contribuir, al mateix temps, a la lluita contra la pobresa i l’exclusió.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El mes de juliol els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 298.751 donacions que han fet possible aconseguir 52.396€ per l’entitat Fundesplai a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import aconseguit es destinarà a Fundesplai, una entitat que treballa per garantir el dret al lleure i la igualtat d’oportunitats en la infància i que atorga ajuts i beques per a menjador, colònies, activitats de lleure i reforç escolar.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest agost les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a Ulls del món, una fundació que a través del projecte “Obrint els ulls a Mali: una lluita contra la ceguesa evitable”, busca combatre la ceguesa evitable entre la població de la regió de Mopti, una de les regions més pobres de Mali i on la discapacitat visual, especialment per cataractes, afecta milers de persones.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 670 projectes, gràcies a les més de quaranta-sis milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.


 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.