PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 69.879 € a la Fundació Esclerosi Múltiple

14/de gener/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 976 donacions.
  • L’import va destinat a la Fundació Esclerosi Múltiple i els beneficiaris seran joves amb esclerosi múltiple de tot Catalunya, així com els seus familiars i cuidadors informals.
  • Des del febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 20 associacions i s’ha recaptat més d’1,4 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

 

Aquest passat mes de desembre, els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 390.976 donacions que han fet possible recaptar 69.879 € per a la Fundació Esclerosi Múltiple a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a un projecte de rehabilitació per a joves amb esclerosi múltiple de tot Catalunya, així com els seus familiars i cuidadors informals.

Els objectius del projecte són realitzar sessions de neurorehabilitació amb fisioterapeutes, logopedes i terapeutes ocupacionals per millorar l’autonomia en la vida diària, donar suport psicològic i social, posar en marxa plans terapèutics individualitzats i poder implicar les famílies en la cura terapèutica i la gestió de la malaltia.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de gener, les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a Sant Joan de Déu amb l’objectiu de garantir productes d’alimentació, higiene personal i neteja de la llar a persones amb pocs recursos que s’han vist afectades per l’impacte econòmic vinculat amb la pandèmia de la COVID-19,  i que són ateses des dels diferents centres de Sant Joan de Déu.

 

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1,4 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC i IrsiCaixa entre d’altres.  

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

 

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

La companyia aposta per la innovació, el compromís social i la total transparència dels projectes amb els que col·labora.  Des de la seva creació, ha finançat més de 470 projectes, gràcies a les més de disset milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.