PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 55.000€ a l’associació AFANOC

05/de març/2020

Durant el mes de febrer els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 333.334 donacions que han fet possible recaptar 55.383,18€ per a l’associació AFANOC a través de l’arrodoniment solidari. Aquest import es destinarà íntegrament a millorar la qualitat de vida dels nens/es amb càncer, així com la dels seus germans/es, a través del lleure. Després de llargs períodes ingressats, les colònies per a nens i nenes amb càncer suposen el primer espai entre iguals, sense el pare o la mare, on hi ha altres infants que han passat la mateixa malaltia. A les colònies es realitzen tallers i activitats on es treballen els valors de convivència i de respecte cap als altres, cap a un mateix i cap al que l’envolta. Així com també es fan dinàmiques perquè els nens i nenes puguin créixer com a persones, aprendre a relacionar-se positivament i conèixer noves maneres d’ocupar el temps d’oci.

 

Durant aquest mes de març les donacions van destinades a la Fundació Talita, amb l’objectiu d’afavorir una millor qualitat de vida dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual, oferint una formació en un entorn ordinari que els permeti una inclusió social plena des de l’escola en tots els àmbits.

 

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 800.000€ a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Fundació ACE, la Fundació Amics de la Gent Gran, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, Assís Centre d’Acollida i AFANOC.

 

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Tanmateix, els clients reben un codi de donació que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

 

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

 

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.