PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de BonpreuEsclat Energia que es desplacin amb vehicle elèctric gaudiran de 50 €

20/de gener/2021
  • BonpreuEsclat Energia, compromesa amb l’energia verda i la mobilitat sostenible ha posat en marxa una iniciativa per beneficiar els seus abonats/es que es desplacin amb vehicles elèctrics o híbrids endollables.
     
  • BonpreuEsclat Energia ingressarà 50€ a la guardiola dels clients que enviïn una foto d’ells amb el seu vehicle elèctric o híbrid endollable.
     
  • Bon Preu disposa de 44 carregadors d’electricitat propis ubicats a diversos dels seus supermercats Bonpreu i hipermercats Esclat d’arreu de Catalunya.
     

BonpreuEsclat Energia, amb el clar posicionament de facilitar el dia a dia dels seus clients/es, i el seu ferm compromís amb la sostenibilitat, ingressarà 50€ als clients que siguin propietaris de vehicles elèctrics o híbrids endollables particulars (cotxe, moto, bicicleta o patinet).

Els interessats poden contactar al servei d’atenció al client 900.500.005 i enviar una fotografia d’ells amb el seu vehicle i el seu nom complet al correu electrònic que se’ls facilitarà. Es pot consultar més informació a https://www.bonpreuesclat.cat/ca/servei-de-recarrega-de-vehicles-electrics

Per gaudir d’aquesta iniciativa, que no és acumulable amb altres promocions, caldrà enviar la fotografia i ser client/a de BonpreuEsclat Energia o haver-se donat d’alta abans del 28 de febrer de 2021.
 

Així, BonpreuEsclat Energia vol potenciar la mobilitat sostenible i l’energia neta a tot el país.   

BonpreuEsclat Energia va néixer el passat mes d’octubre de 2020 com la comercialitzadora d’energia elèctrica del Grup Bon Preu i fa arribar electricitat verda a les llars i empreses.

Amb energia 100% verda i una gran consciència i compromís per iniciatives de mobilitat sostenible, el Grup Bon Preu ja disposa de 44 carregadors propis ubicats a diversos dels seus supermercats Bonpreu i hipermercats Esclat d’arreu de Catalunya.

Per altra banda, es treballa en un ambiciós pla d’expansió per garantir com més aviat millor una mobilitat sostenible arreu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.