PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Esclat i Bonpreu són els supermercats més ben valorats pel clients per 5a vegada consecutiva

09/de gener/2023

Els clients d'Esclat i Bonpreu, valoren, per sobre de tot, la qualitat dels productes frescos (carn, peix i fruita i verdura) i dels productes de marca pròpia, així com també la varietat de productes disponibles i el confort dels establiments.

La satisfacció global de l'enquesta Compra Maestra 2022 de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) atorga als supermercats Esclat una puntuació de 83 sobre 100 i als supermercats Bonpreu una de 82 sobre 100, situant-los en la primera i segona posició dels principals supermercats de l'Estat espanyol.

L'estudi de Compra Maestra de l'OCU valora la satisfacció dels consumidors i es tenen en consideració aspectes com la qualitat dels frescos, la varietat de productes disponibles, la competitivitat en preus i el servei que ofereixen les diferents cadenes d'alimentació, tant estatals com d'àmbit regional.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.