PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

EsclatOil ha rebaixat el preu del gasoil un 36 % en 18 mesos

EsclatOil ha rebaixat el preu del gasoil un 36 % en 18 mesos

15/de gener/2016

En els darrers 18 mesos, EsclatOil del Grup Bon Preu ha baixat el preu del carburant un 36 % coincidint amb les baixades de preu del barril de petroli del mercat internacional: l'estiu de 2014  venia el gasoil a 1'25 euros al litre i actualment a 0'799 euros.

Repercussió immediata en el preu al consumidor
L'empresa osonenca ha estat la primera distribuïdora de combustible catalana a traslladar de manera immediata les baixades de preu del cru al preu dels combustibles a les seves benzineres.
La primera vegada va ser el desembre de 2014, quan va baixar el preu del gasoil per sota de l'euro: 0'999 euros al litre. Després, al desembre de 2015 a 0'899 euros al litre, i, actualment, a 0'799 euros al litre.

Estalvi mensual de 80 euros pels clients Bonpreu i Esclat
Així, a l’estiu de 2014, un client amb la targeta Bonpreu i Esclat que gastava amb el seu vehicle 40 litres de gasoil a la setmana, pagava 50 euros, però ara en paga 32; o sigui, que té un estalvi mensual de 80 euros o pot fer el 36 % més de quilòmetres.
Destaquem que dels 0'799 euros que es paguen per un litre de gasoil a EsclatOil, 0'46 són impostos.

EsclatOil, des de 1995
Les més de 38 benzineres EsclatOil són estacions modernes d’autoservei de 24 hores que ofereixen els seus carburants a uns preus molt competitius, gràcies a la reducció de marges i a una gestió molt eficient del model de negoci. Tots els punts de venda EsclatOil estan dissenyats i construïts amb les darreres tecnologies i sistemes de seguretat i de respecte del medi ambient, que garanteixen un servei eficient i de qualitat als usuaris. A més a més, estan dotats amb un sistema de microfiltratge que permet eliminar les impureses del combustible i, així, dispensar un producte de més qualitat que allarga la vida  del vehicle i  manté en millors condicions el seu estat.

Més entrades de blogs

Els clients de Bonpreu, Esclat i iquodrive aporten al Tió Solidari més de 53.000€

Els clients dels establiments Bonpreu, Esclat i iquodrive han aportat 53.130 euros a la...

«Regala Somriures», nova campanya solidària de Bonpreu i Esclat

La campanya «Regala Somriures» dels supermercats Bonpreu i Esclat proposa comprar una postal...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.