PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

IDIBELL rep 25.907€ gràcies a les aportacions dels clients de Bonpreu i Esclat

12/de desembre/2023
  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de novembre i s’han realitzat 185.804 donacions en total.
  • L’import va destinat a IDIBELL, Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge, una institució centrada en la recerca del càncer, les neurociències, la medicina translacional i la medicina regenerativa.
  • Aquest mes de desembre les donacions aniran destinades a la Fundació de Recerca Clínic de Barcelona (Hospital Clínic Barcelona-IDIBAPS.), concretament a un projecte que busca trobar respostes a l’origen de l’endometriosi i nous tractaments per fer-hi front.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 17 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El mes de novembre els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 185.804 donacions que han fet possible aconseguir 25.907€ d’import net per a l’IDIBELL, Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge, a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’IDIBELL és una institució que està centrada en la recerca del càncer, les neurociències, la medicina translacional i la medicina preventiva.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest desembre les donacions aniran destinades a La Fundació de Recerca Clínic de Barcelona (Hospital Clínic Barcelona-IDIBAPS), concretament a un projecte que busca trobar respostes a l’origen de l’endometriosi i nous tractaments per fer-hi front.

Les beneficiàries seran les dones afectades d’endometriosi (un 10% de les dones en edat reproductiva), que podran millorar la seva salut i qualitat de vida gràcies a nous tractament per fer front a la malaltia.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 17 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 750 projectes gràcies a les més de seixanta cinc milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.