PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Inauguració de l’Esclat de Sant Celoni després d’unes obres d’ampliació i millora

22/de novembre/2023
  • L’alcalde de Sant Celoni, el Sr. Eduard Vallhonesta i Alarcón, ha visitat avui l’Esclat per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.
  • També han visitat l’establiment representants d’empreses del territori com Pastisseria Rodellas, Formatges Murgó i Birrum SCP.
  • L’equip del nou Esclat està format per 100 persones.
  • L’establiment té una superfície de vendes de 2.400 m2, ha suposat una inversió de 13 milions d’euros i disposa d’aparcament, que comptarà també amb places amb carregadors per a vehicles elèctrics.
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Esclat, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

Bon Preu ha inaugurat el nou Esclat de Sant Celoni de la Crta. C-35 cantonada amb C. Indústria després d’uns mesos de reformes que han suposat una ampliació i una millora del supermercat que ja hi havia. Les obres també han suposat una renovació de la benzinera EsclatOil, que el mes de juny va reobrir després d’una ampliació i canvi d’ubicació, i una ampliació i millora dels accessos per facilitar els subministraments dels clients.

A la inauguració per reobertura hi ha assistit l’alcalde del municipi, el Sr. Eduard Vallhonesta i Alarcón. Per part de Bon Preu, hi ha assistit el president i director general, el Sr. Joan Font i Fabregó, així com altres membres del Comitè de Direcció del Grup. A més, també han visitat el nou Esclat representants d’empreses del territori com Pastisseria Rodellas, Formatges Murgó i Birrum SCP.  

El president i director general de Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la finalització de les obres d’ampliació i millora d’aquest establiment. Estem contents d’haver pogut seguir donant servei als nostres clients durant el període en què han durat les obres, i estem segurs que aquesta reforma, que suposa l’ampliació de serveis i seccions, serà benvinguda per part dels clients. El propòsit de Bon Preu és facilitar el dia a dia dels nostres clients i aquesta remodelació significa una millora significativa pel que fa a nous productes i serveis que oferim aquí a Sant Celoni. Entre aquests destaquen el punt de recollida de la compra online, l’Espai Fruits, pizzes fetes al gust i al moment i pollastres rostits al taulell de fleca, espai Bonprofit i corner sushi, entre d’altres. Amb aquesta ampliació de serveis reforcem la presència del Grup al municipi de Sant Celoni, on ja comptem també amb una benzinera EsclatOil i amb un supermercat Bonpreu”.

Per la seva banda, l’alcalde de Sant Celoni, el Sr. Eduard Vallhonesta i Alarcón, ha declarat que la “reobertura d’aquest establiment és una bona notícia pel municipi, atès que de les 100 persones que hi treballen, 91 són de Sant Celoni i d’altres municipis del Baix Montseny i això sempre cal posar-ho en valor. A més, aquest tipus d’establiments comercials sovint constitueixen un motor de dinamització, perquè són un pol d’atracció per a nous visitants i això pot beneficiar també el comerç i la restauració del Baix Montseny”.

Bon Preu ha invertit 13 milions d’euros en la remodelació de l’establiment i compta amb un equip de 100 professionals.

El nou establiment té una superfície de vendes de 2.400 m2 i disposa d’aparcament, algunes places del qual seran amb carregadors per a vehicles elèctrics. Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria amb vitrina de carn madurada, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria amb abatedor de pop i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca amb pollastres rostits i pizzes fetes al gust i al moment. A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos de celler i altres noves seccions com l’Espai Fruits, que compta amb propostes elaborades a base de fruita de temporada tals com liquats, fruita tallada i sucs, i amb un corner de sushi elaborat el moment. A més, l’establiment també incorpora decoració i tèxtil per a la llar, parafarmàcia, espai mascotes amb tot tipus de productes i complements per a les mascotes, espai tèxtil amb diferents referències de roba tant per a adults com per a nens i espai Bonprofit, espai gastronòmic amb més de 30 opcions de plats preparats pensats per emportar i consumir.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou supermercat de Sant Celoni s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència, confort i seguretat. A més, l’establiment també compta amb plaques fotovoltaiques amb una potència de 260 kWp.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.