PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

L’AMPA de l’Escola Joan XXII, Amics de Balenyà i l’Associació de Fidels de l’Ajuda, guanyadors del concurs de projectes de les entitats de Balenyà

28/d’agost/2018
  • S’ha celebrat la segona edició del concurs de projectes de les entitats fruit de l’acord entre Bon Preu i l’Ajuntament de Balenyà
  • El concurs té per objectiu el finançament de projectes que millorin la qualitat de vida dels veïns de Balenyà

 

Amb la convocatòria de la segona edició del concurs de projectes de les entitats, Bon Preu referma el seu compromís amb el municipi de Balenyà (on té la seva seu logística), amb la finalitat d’estimular i enfortir el teixit associatiu del municipi i promoure projectes que millorin la qualitat de vida dels seus veïns.

Els projectes contribueixen a la dinamització de les activitats socials i /o culturals de les associacions del municipi, a la millora del patrimoni cultural, història, arquitectònic i natural, i a la millora de la qualitat de vida dels veïns.

El jurat, format per tres representants de Bon Preu i dos de l’Ajuntament de Balenyà, es va reunir el passat dia 22 d’agost, per fer la valoració dels 5 projectes presentats a la convocatòria del concurs.

 

Les 5 entitats i associacions que s’han presentat han estat:

  • Club Patí Hostalets
  • KOK – comitè concerts
  • Amics de Balenyà (Escola bressol)
  • AMPA de l’Escola Joan XXIII
  • Associació de Fidels de l’Ajuda

 

El jurat ha valorat cadascun dels projectes segons els quatre barems de les bases del concurs (resoldre un problema, col•lectius, l’abast de la proposta i la sostenibilitat). El resultat d’aquesta valoració ha atorgat una major puntuació (85,7 punts) al projecte aula de robòtica, presentat per l’AMPA de l’Escola Joan XXIII que rebrà 25.000 euros.

El segon projecte amb més puntuació (78,5 punts) ha estat el presentat per l’associació Amics de Balenyà per la transformació educativa de l’escola bressol que obtindrà 12.500 euros.

El tercer projecte classificat, amb una puntuació de 77,5 punts, ha estat el de restauració de la torre del campanar del santuari que ha presentat l’Associació de Fidels de l’Ajuda i que rebrà 12.500 euros.

La comunicació dels projectes seleccionats es va realitzar el passat divendres 24 d’agost, en el marc dels actes de la Festa Major de Sant Bartomeu. En Josep Castany, Cap de Relacions Externes de Bon Preu, va fer entrega a les tres entitats seleccionades dels xecs amb els imports corresponents.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.